Breaking News

Nomads - Λευτέρης Παρασκευάς: «Κάποιοι κυνηγούσαν τη διαδικασία της κάμερας...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Λευτέρης Παρασκευάς, που αποχώρησε από το Nomads στο επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Για την άρνησή του στον Νίκο Αναδιώτη να δεχτεί το έπαθλο επικοινωνίας είπε: «Ο Νίκος δεν μου μιλούσε για μία εβδομάδα και ξαφνικά με φωνάζει και μου λέει "θέλεις να μιλήσεις;". Το μοναδικό πράγμα που θα ήθελα μέσα στο παιχνίδι ήταν να μιλήσω με το γιο μου. Του είπα "ναι", αλλά μετά σκέφτηκα τη διαδικασία όλη και είπα ότι δεν είναι σωστό να το κάνω γιατί η Αποστολία ήταν μόνη της και ήταν φρικαρισμένη».

Επίσης, ο Παρασκευάς υποστήριξε ότι πίσω από τις κάμερες η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική από αυτή που παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό.

«Υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι κυνηγούσαν τη διαδικασία της κάμερας και κάποιοι άλλοι όχι. Ας πούμε ο Οροκλός που είπε για τον Μαυρίδη δεν είναι κάτι τυχαίο... το Όσκαρ. Τη θέλει την κάμερα (ο Μαυρίδης)» είπε.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Ένα παράδειγμα σε σχέση με την κάμερα είναι όταν παίζαμε αγώνισμα αντοχής. Με το που τελείωνε το αγώνισμα ο Γιώργος ήταν μετά 10 λεπτά κάτω ξαπλωμένος και προσπαθούσε να πάρει ανάσα. Ούτε αθλητικά συμβαίνει αυτό. Είναι δηλαδή αυτό που λίγο υπερπαίζεις. Εντάξει... φτάνουν 3 λεπτά. Οι περισσότεροι εκμεταλλευόντουσαν την παρουσία της κάμερας δεόντως»

Δείτε τις δηλώσεις του και τις εξελίξεις στο Nomads.