Breaking News

Nomads - Μιλλούση: Επηρεάστηκε από τη Ζώη στο αγώνισμα ασυλίας; Η αποκάλυψη για το Μαυρίδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε ζωντανή σύνδεση, μέσω skype, μίλησε σήμερα από το Palawan στο Πρωινό η Βασιλική Μιλλούση, που αποχώρησε από το Nomads...

Η αθλήτρια δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κωνσταντίνο Οροκλό στο αγώνισμα παραμονής και αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό. Ωστόσο έφυγε ικανοποιημένη, καθώς πριν το αγώνισμα παραμονής κέρδισε το ποσό των 7.500 ευρώ.

Νωρίτερα η Βασιλική είχε διεκδικήσει την ατομική ασυλία, μαζί με την Αποστολία Ζώη, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθεια, μιας και αντιμετώπισε πρόβλημα με το γόνατό της.

Πριν τα παρατήσει στο αγώνισμα για την ασυλία, η Αποστολία Ζώη της μιλούσε και προσπαθούσε να την επηρεάσει ότι αν πέσει δεν θα κινδυνέψει στην ψηφοφορία των παικτών που θα ακολουθούσε. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της έλεγαν να μην ακούσει την τραγουδίστρια και να παραμείνει στην ειδική κατασκευή.

Τελική η αθλήτρια εγκατέλειψε την προσπάθεια. Όπως είπε, το γεγονός ότι είχε μουδιάσει το πόδι της και φοβήθηκε να μην πάθει ζημιά, σε συνδυασμό με το ότι πίστεψε ότι θα βγει αλώβητη από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, την έκαναν να τα παρατήσει.

Για το Γιώργο Μαυρίδη και για όσα ακούστηκαν από συμπαίκτες του περί διαφορετικής συμπεριφοράς μπροστά και πίσω από τις κάμερες, είπε ότι το διάστημα που τον έζησε από κοντά, μετά την ένωση των ομάδων, δεν διαπίστωσε κάτι τέτοιο.

"Αυτός που ήταν μπροστά ήταν και πίσω από τις κάμερες" τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα δήλωσε στο Πρωινό.