Breaking News

Nomads - Στροφή 180 μοιρών από Γιώργο Μαυρίδη: «Έγινα αυτό που σιχαινόμουν...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Γιώργο Μαυρίδη να ενημερώνει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι δεν θα αγωνιστεί. «Έχω πυρετό από χθες το βράδυ. Η γιατρός μου είπε  ότι δεν πρέπει ν' αγωνιστώ. Πρέπει να πάω να κάνω εξετάσεις στο νοσοκομείο, γιατί στη φάση που βρισκόμαστε τώρα στην παραλία οποιαδήποτε μορφή πυρετού μπορεί να είναι από οτιδήποτε και πρέπει να προστατευτώ» είπε πριν αποχωρήσει από την παραλία.

Το Πρωινό πρόβαλε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο. Ο Μαυρίδης επέστρεψε, με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά προς όλους τους παίκτες.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist αστειεύτηκε με την Αποστολία Ζώη και τον Κωνσταντίνο Οροκλό. Μάλιστα η Ζώη δάκρυσε από τα λεγόμενά του.

«Συνειδητοποίησα δυο-τρία πράγματα.... μπαίνοντας σε αυτό εδώ το παιχνίδι ήξερα ότι δεν ήθελα με τίποτα να χάσω τον Γιώργο... Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα από μέσα μου έναν άνθρωπο τον οποίο τον είχα θάψει πολύ καλά και δεν ήταν η καλή μου επιλογή και έγινα αυτό που σιχαινόμουνα... Θα ήθελα σε όλους να πω ότι δεν αξίζει σε κανέναν μας» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.