Breaking News

Nomads: Τρίτος ο Γιώργος Μαυρίδης στον τελικό - Αποκάλυψε το λόγο που μπήκε στο παιχνίδι (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο τελικός του Nomads παίζεται σε δύο γύρους. Στον πρώτο γύρο αγωνίστηκαν ο Γιώργος Μαυρίδης, η Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

Στις πρώτες 4 δοκιμασίες  η Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός συγκέντρωσαν από 9 βαθμούς, ενώ ο Γιώργος Μαυρίδης 6 και πήρε την τρίτη θέση στο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1. Η πέμπτη δοκιμασία δεν έγινε. καθώς το αποτέλεσμα είχε κριθεί.

Η Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός συνεχίζουν, διεκδικώντας την πρώτη θέση και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.



Νωρίτερα ο Γιώργος Μαυρίδης είχε εξομολογηθεί ότι για να μπει στο παιχνίδι ζήτησε η αμοιβή του να πάει για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Το ίδιο θα συμβεί και με τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του Ant1 να μιλήσω για το Nomads και γενικότερα για το αν θα ήθελα να έχω μια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του γραφείου του κυρίου Λάτσιου, συζητήσαμε, μου είπε για μια υπερπαραγωγή, το Nomads και μου έκανε την πρόταση να συμμετάσχω. Για να είμαι ειλικρινής του είπα του ανθρώπου κατευθείαν όχι, έχοντας στο μυαλό μου να συζητήσουμε ότι άλλο... εκτός από ριάλιτι επιβίωσης.

Μου είπε ο κ. Λάτσιος να ηρεμήσω, να είμαι πιο διαλλακτικός και τελικά μου έγινε μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Μετά από δύο μέρες, που σκέφτηκα την πρόταση, πήγα στο γραφείο του κυρίου Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Για να μπω τους είπα να κάνουν αυτό. Και μπήκα... Χαίρομαι που ο Ant1 με βοήθησε σ' αυτό».

Να σημειωθεί ότι μετά την ήττα του στον τελικό έδειξε απογοητευμένος. «Είχα δώσει μια υπόσχεση σε κάποιους ανθρώπους μπαίνοντας... Θα το προσπαθήσω κάπως αλλιώς» είπε χαρακτηριστικά, όπως θα δείτε στο πρώτο βίντεο.