Breaking News

Σταμάτης Γονίδης και Αναστασία Περράκη στο «Late Night» (6/12/2017)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε στο πλατό του «Late Night» τον Σταμάτη Γονίδη και την Αναστασία Περράκη. Δείτε στα βίντεο του Ant1 ολόκληρες τις συνεντεύξεις τους.


Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, όταν και δούλευε από 8 χρονών, ενώ αποκάλυψε ότι παίζει τυχερά παιχνίδια και πως έχει χάσει πολλά χρήματα, αλλά και ότι έχει δοκιμάσει ναpκωτικά.

Ο τραγουδιστής έχει κάνει 3 γάμους, ο πρώτος στα 27 για να κάνει οικογένεια, ο δεύτερος για να κάνει χάρη στη σύντροφό του και ο τρίτος, γιατί βρήκε το «λιμάνι» του, όπως είπε.

Επίσης, μίλησε ανοιχτά για το ένα εκατομμύριο που έφτασε να πληρώσει στην εφορία - εξαιτίας λάθους του λογιστή του - και για το πώς το αντιμετώπισε.

Ακόμη, αποκάλυψε την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το Θεό, αλλά και όσα είχε πει στον Παντελή Παντελίδη.


Η Αναστασία Περράκη αποκάλυψε τη σeξουαλική παρενόχληση που βίωσε, μίλησε ανοιχτά για το αν έχει δοκιμάσει ναpκωτικά και παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε επειδή έμεινε έγκυος.

Ακόμη, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον πρώην σύζυγο της Μιχάλη Μουρούτσο και αποκάλυψε ποια είναι τα όνειρα της για τη σχέση της με τον νυν σύντροφό της Χρήστο Μπίρμπα και πώς φαντάζεται το κοινό τους μέλλον.