Breaking News

Στο Epsilon η Άλκηστις Μαραγκουδάκη; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές του μήνα ξάφνιασε τους πάντες η παραίτηση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη από τον ΣΚΑΪ. Από την άλλη στο Epsilon, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του καναλιού στον Ιβάν Σαββίδη.

Μετά την πρόσφατη επίσκεψη του επιχειρηματία και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του καναλιού, σηματοδοτήθηκαν εξελίξεις και κατόπιν εκδόθηκε ανακοίνωση, σχετικά με την ενίσχυση του ενημερωτικού προφίλ του Epsilon.

Παράλληλα το κανάλι επιχειρεί να ενισχύσει και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη είναι αναμφισβήτητα το πλέον κατάλληλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού και της Κλεοπάτρας Πατλάκη, η πρώην διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ  βρίσκεται σε συζητήσεις με το Epsilon, το οποίο μάλιστα θα επισκεφτεί σήμερα.

«Συζητάει να πάει στο Epsilon και οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι σήμερα την περιμένουν στο κανάλι για μια εθιμοτυπική επίσκεψη, να μπει, να γνωριστεί με τον Εντ Χολ (Άγγλος σύμβουλος που ανέλαβε πρόσφατα τη γενική διεύθυνση του καναλιού), να δει τα πλατό» είπε χαρακτηριστικά η Κλεοπάτρα Πατλάκη.