Breaking News

Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο η Βάνα Μπάρμπα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται η Βάνα Μπάρμπα, μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω".

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή της Γλυφάδας και η ηθοποιός ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του Epsilon, η Βάνα Μπάρμπα νοσηλεύεται με κάταγμα στη μέση και με μία ελαφριά διάσειση.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή διάσειση και κάταγμα στη λεκάνη. Η ηθοποιός, σε δηλώσεις της στο protothema.gr, δήλωσε:

«Αν δείτε το αυτοκίνητο θα καταλάβετε. Ζω από θαύμα και ευχαριστώ το Θεό που δεν έμεινε το παιδί μου ορφανό. Εγώ φταίω! Πέρασα με Stop και χτύπησα ένα άλλο αυτοκίνητο που το οδηγούσε μια γυναίκα. Εκείνη με έβγαλε λιπόθυμη από το αυτοκίνητο. Έπαθα σοβαρή διάσειση και κάταγμα λεκάνης, είμαι με πατερίτσες. Ευτυχώς η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν έπαθε τίποτα.  Θέλω να πω σε όλον τον κόσμο να προσέχει και να μην τρέχει να τα προλάβει όλα. Θα το ξαναπώ! Ευχαριστώ το Θεό που δεν σκοτώθηκα. Αισθάνομαι ευγνώμων».