Breaking News

Survivor: Επιστρέφει εσπευσμένα - Τα πρώτα ονόματα που «παίζουν» για μια θέση στους «Διάσημους»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επιστρέφει νωρίτερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το Survivor. Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, που την περυσινή σεζόν σημείωσε σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ήταν χιλιάδες και συγκεκριμένα ξεπέρασαν τις 70.000. Στελέχη του καναλιού και άτομα από την ομάδα της τουρκικής παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, που έχουν τα δικαιώματα του φορμάτ, έχουν αρχίσει ήδη τις πυρετώδεις προετοιμασίες και κάνουν το πρώτο «ξεκαθάρισμα», ενώ ρίχνουν στο τραπέζι και ονόματα για την ομάδα των διασήμων. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Aννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα σκοπεύτρια και Ολυμπιονίκης είχε συναντηθεί με τη διευθύντρια προγράμματος του καναλιού Άλκηστις Μαραγκουδάκη και φαίνεται ότι σκέφτεται ιδιαίτερα την πρόταση που της έγινε. 

Το δημοσίευμα, ωστόσο, δεν πρόλαβε τη χθεσινοβραδινή αποχώρηση της Μαραγκουδάκη από τον ΣΚΑΪ, που ίσως σταθεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Η εφημερίδα αναφέρει, επίσης, ότι πρόταση να ταξιδέψει για τον μακρινό Άγιο Δομίνικο έγινε και στην Όλγα Φαρμάκη, με τη fashion blogger να την επεξεργάζεται και να είναι για την ώρα αρκετά θετική. 

Το επόμενο διάστημα αναμένονται κι άλλα ραντεβού με επώνυμους και ανθρώπους από τον κόσμο του αθλητισμού, ενώ τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αναλαμβάνει ρόλο-κλειδί στο πρότζεκτ φαίνεται ότι προς το παρόν δεν ισχύουν.

Πληροφορίες από: Ελεύθερος Τύπος