Breaking News

Συντετριμμένη η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη: «Χάσαμε το στήριγμά μας. Περάσαμε μαύρα Χριστούγεννα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Συντετριμμένη η μητέρα της 32χρονης εφοριακού μίλησε για το χαμό της κόρης της. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Εμείς περάσαμε μαύρα Χριστούγεννα φέτος. Δεν είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι, έλειπε το παιδί μας, δεν κάτσαμε σε τραπέζι να φάμε. Τα παιδιά μου είναι ψυχολογικά χάλια... εγώ το ίδιο. Είμαστε μια οικογένεια που παλεύαμε μόνοι μας, η κόρη μου και τα παιδιά, δεν είχαμε στήριξη από πουθενά. 

Από τη στιγμή που έφυγε η κόρη μου, χάσαμε και το στήριγμά μας όλοι, χάσαμε τη δύναμή μας. Μου το σκοτώσανε το παιδί μου, δεν αρρώστησε, δεν "έφυγε" μόνο του, ήταν υγιές παιδί. Ήταν παιδί όλο καλοσύνη, όλο αγάπη, αγαπούσε το συνάνθρωπο, τους ανθρώπους, βοηθούσε, έκανε πάντα το καλό - έτσι τη μεγάλωσα -  ήταν παιδί υπεύθυνο από πολύ μικρό. 

Και αυτό το παιδί μου το πήραν και μου το σκότωσαν, χωρίς να φταίει πουθενά. Το παιδί μου ζητάει δικαίωση από εκεί που είναι η ψυχούλα του. Μεγάλωσα το παιδί μου με τόσους κόπους με τόσα βάσανα και αντί να το δω νυφούλα, μου το βάλανε στο χώμα...».

Επίσης, η μητέρα της άτυχης Δώρας έκανε λόγο για νεκροταφείο - κολαστήριο, καθώς δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας, ενώ τόνισε ότι δεν της ζήτησαν από καμία αρμόδια αρχή συγγνώμη για ότι συνέβη.

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο.