Breaking News

The Voice of Greece - Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Γιώργος Ζιώρης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 2ος κύκλος του «The Voice of Greece» ολοκληρώθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης με τον τελικό του μουσικού talent show. O μεγάλος νικητής κέρδισε ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο...

Στη σκηνή του «The Voice of Greece» ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι «Εγώ στα έλεγα».

Επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης τραγούδησε ζωντανά ένα κομμάτι-έκπληξη για τους 4 coaches, που όλοι περίμεναν να ακούσουν, μετά την περσινή επιτυχία που έκανε με το τραγούδι του στον τελικό.


Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που είχαν καταφέρει να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και διεκδίκησαν το έπαθλο ήταν:

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Γιώργος Ζιώρης, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη.

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Μαρίνα Κυριαζοπούλου, Δέσποινα Λεμονίτση.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η Φανή Ζωχιού.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Στέλιος Ιωακείμ, Χριστοδούλα Τσαγγαρά, Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Μετά τις ερμηνείες των 8 διαγωνιζόμενων ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Στη δεύτερη φάση του τελικού πέρασαν ο Στέλιος Ιωακείμ και η Χριστοδούλα Τσαγγαρά από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Ζιώρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια και η Δέσποινα Λεμονίτση από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.



Οι 4 παίκτες ανέβηκαν ξανά στη σκηνή του Voice. Κατόπιν ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε τους δύο φιναλίστ του τελικού που ήταν ο Γιώργος Ζιώρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια και ο Στέλιος Ιωακείμ από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Ο Γιώργος Ζιώρης και ο Στέλιος Ιωακείμ έδωσαν μάχη ξανά στη σκηνή ερμηνεύοντας το «Σου σφυρίζω» ο πρώτος και το «Superstition» ο δεύτερος.





Ακολούθησε η ανακοίνωση του Καπουτζίδη για τον τελικό νικητή που είναι ο ο Γιώργος Ζιώρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Όπως και στον 1ο κύκλο του Voice, νικητής αναδεικνύεται και φέτος παίκτης από την ομάδα του Μαραβέγια.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του τελικού, οι τέσσερις coaches, μαζί με τους παίκτες της ομάδας τους, τραγούδησαν ζωντανά στη σκηνή του The Voice. Δείτε στα βίντεο τις ερμηνείες τους.

Ομάδα Πάνου Μουζουράκη



Ομάδα Σάκη Ρουβά



Ομάδα Κωστή Μαραβέγια



Η Έλενα Παπαρίζου με τη μοναδική διαγωνιζόμενη στην ομάδα της, τη Φανή Ζωχιού