Breaking News

Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο της Dolores O'Riordan των Cranberries (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε ξαφνικά τη Δευτέρα στο Λονδίνο, σε ηλικία μόλις 46 ετών, η Dolores O'Riordan, τραγουδίστρια του συγκροτήματος "The Cranberries". Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. 

Σύμφωνα με το Variety, που επικαλείται δήλωση του ατζέντη της στο Associated Press, η τραγουδίστρια βρέθηκε στην αγγλική πρωτεύουσα για μία ηχογράφηση.

«Τα μέλη της οικογένειας είναι συντετριμμένα από το άκουσα της είδησης και ζήτησαν προστασία της ιδιωτικής τους ζωής σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή» πρόσθεσε ο ατζέντης της .


Οι Cranberries ιδρύθηκαν το 1989 και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία με τραγούδια όπως: "Linger", "Zombie", "Animal Instinct" κ.α.



Το συγκρότημα κυκλοφόρησε πέντε άλμπουμ, ενώ πούλησε πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Διαλύθηκε το 2003, όταν και η Dolores O'Riordan ακολούθησε σόλο καριέρα, ενώ επανασυνδέθηκε το 2009 για μια περιοδεία στη Βόρεια και Λατινική Αμερική, αλλά και στην Ευρώπη.



Η τραγουδίστρια το 2014 χώρισε από τον σύζυγό της, με τον οποίο είχε τρία παιδιά. Το 2017 είχε ανακοινώσει ότι διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

Η τελευταία της φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα ήταν στις 3 Ιανουαρίου 2018, όταν και πόζαρε με τη γάτα της σε στιγμιότυπο που είχε ανεβάσει στο Twitter.