Breaking News

Αθερίδης: «Δεν ξέρω γιατί δεν ανακοινώνεται το Celebrity Game Night» - Καρύδη: «Ελπίζω να μη μας βάλουν απέναντι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

«Άμα το διαβάσατε εσείς, μάλλον θα το μάθω κι εγώ σε λίγο. Βεβαίως και έχω κάνει συζητήσεις με τον Ant1, αλλά νομίζω ότι δεν ανακοινώνεται ακόμα... δεν ξέρω γιατί. Η Σμαράγδα μου έδωσε την "κατάρα" της, πλάκα κάνω... Χάρηκε πάρα πολύ. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω καλύτερα από τη Σμαράγδα, όπως καταλαβαίνετε. Θα το κάνω με έναν τρόπο χειρότερα, αλλά πιο ωραίο. Αν μας βάλουν απέναντι θα την κερδίσω (γέλια)... Όχι, ας χάνω, δεν με πειράζει...» είπε στους δημοσιογράφους ο ηθοποιός.

Από την άλλη, η Σμαράγδα Καρύδη, που παρουσιάζει πλέον στον Alpha το "Νότα μία", είπε για τον σύντροφό της: «Μου φαίνεται τέλειο, νομίζω θα το κάνει πάρα πολύ καλά. Μακάρι να μπορούσα να πάω κι εγώ να παίξω, αλλά είμαι σε άλλο κανάλι και δυστυχώς μάλλον δεν θα μπορώ. Αλλά μπορεί, αν πάει καλά και συνεχιστεί, να πάω κάποια στιγμή. Θα περάσω και να τον δω, να τον βοηθήσω αν ξέρω κάτι παραπάνω από κανόνες κλπ. αλλά θα μάθει γρήγορα νομίζω. Δε νομίζω να μας βάλουν απέναντι... ελπίζω να μη μας βάλουν απέναντι, εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε».