Breaking News

Άστραψε ο Δ. Καμμένος για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Να μην ξαναπιάσουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγο πριν ξεκινήσουν σήμερα το πρωί οι συναντήσεις  των πολιτικών αρχηγών με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο πρωθυπουργός θα τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και αναφέρθηκε με σκληρό ύφος σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ο κ. Παπαδόπουλος να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον Πάνο τον Καμμένο. Είναι αρχηγός κόμματος, υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρέπει να σέβεται. Εμείς δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ και δεν λέμε ποτέ, από σεβασμό, για τον κ. Τσίπρα, καμία κριτική.

Και στον κ. Μπαλαούρα και στον κ. Σκουρλέτη. Δεν φτάσαμε εμείς στη ζωή μας εδώ πέρα, όπως φτάσαμε, να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Να μας πει ο Μπαλαούρας τι; Πού θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους ΑΝΕΛ να συγκυβερνά και να' ναι και πρόεδρος στην Επιτροπή Οικονομικών; 

Ο κ. Παπαδόπουλος τι θέλει; Είμαι νευριασμένος γιατι πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Δεν θα' πρεπε... Από σεβασμό και μόνο, να κοιτάνε τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να λένε "Εγώ χωρίς τον Πάνο Καμμένο που θα ήμουν;".

Να τους τραβήξει κάποιος το αυτί. Ο κ. Σκουρλέτης μας κάνει κριτική γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο (για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη), ενώ εμείς δεν του έχουμε ποτέ π.χ. "εσύ γιατί πας σε μια πορεία αριστερών;". Βλέπω ότι έχει χαθεί η ψυχραιμία.

Ο κ. Παπαδημούλης προέβη σε έναν πολιτικό χαφιεδισμό. Έβγαλε φωτογραφίες όλους τους βουλευτές των κομμάτων που ήταν στο συλλαλητήριο, τους έφτιαξε ένα mail και το έστειλε στους ευρωπαίους».

«Εγώ πιστεύω δεν θα καταλήξει πουθενά η διαπραγμάτευση για την ονομασία των Σκοπίων» είπε, επίσης, επανέλαβε τη θέση του κόμματος ότι δεν δέχεται τον όρο "Μακεδονία", ενώ τόνισε «Θα βρεθούμε όλοι στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, που θα έχει πάνω από 1 εκατομμύριο κόσμο».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.