Breaking News

Dancing with the stars: «Γρίφος» η κριτική επιτροπή - «Υπήρξαν συζητήσεις αλλά δεν θα είμαι...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τίποτα δεν είναι σίγουρο, μέχρι να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον Ant1, σχετικά με την κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars».

Το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τους 16 διαγωνιζόμενους, επιβεβαιώνοντας ότι παρουσιάστρια θα είναι η Ευαγγελία Ευαγγελία, ενώ ο Σάββας Πούμπουρας θα αναλάβει την backstage ανταπόκριση. Περισσότερα εδώ...

Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, πληροφορίες ήθελαν να συμμετέχουν η Ελεονώρα Μελέτη, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας (με ερωτηματικό).

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο "Όλα καλά" ο Αλέξης Κωστάλας διευκρίνισε: «Δεν ξέρω τίποτα, όλα αυτά είναι σχετικά. Εγώ έχω πει στο παρελθόν ότι τα 5 χρόνια στο "Dancing with the stars" ήταν πάρα πολύ ωραία. Χαίρομαι πραγματικά που ξαναγίνεται. Είναι πιο σημαντικό ότι γίνεται από το αν θα είναι ο Χ, ο Β, ο Γ ή ο Δ».

Τώρα ο Κωνσταντίνος Ρήγος αποκαλύπτει πως δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο newspistol.gr ο Χάρης Λεμπιδάκης, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί μαζί του, ο Κωνσταντίνος Ρήγος παραδέχτηκε πως υπήρξαν συζητήσεις με τον Ant1 και ραντεβού με ανθρώπους του καναλιού χωρίς, όμως, να έρθουν  σε συμφωνία οι δύο πλευρές.