Breaking News

Δήμος Μυλωνάς: «Χάσαμε όλη την περιουσία. Η Φόνσου μου είπε να μείνω στο Σπίτι του Ηθοποιού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δημοσίευμα εφημερίδας αποκάλυψε ότι ο Δήμος Μυλωνάς όταν αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες φιλοξενείται στο Σπίτι του Ηθοποιού.

«Ο Δήμος είχε φιλοξενηθεί στο Σπίτι του Ηθοποιού πριν από μήνες και μετά έφυγε για την επαρχία, όπου έκανε διάφορες εμφανίσεις. Πρόσφατα επανήλθε στο Σπίτι, αλλά τις τελευταίες μέρες πήγε να μείνει με μια φίλη του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει φύγει από εδώ, αφού υπάρχουν στο δωμάτιό του τα πράγματά του» αναφέρει μία πηγή στην «Espressο» και προσθέτει ότι «πρόκειται για έναν ευγενικό και καλόβολο ένοικο».

Ο ηθοποιός, τραγουδιστής, συνθέτης και κειμενογράφος βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής "Εμείς" και είπε στη Χριστίνα Λαμπίρη:

«Είχα την απώλεια του πατέρα μου, όπου χάσαμε όλη την περιουσία. Με φιλοξένησε ο Γιώργος Αλκαίος τα δύο τελευταία χρόνια στη Μήλο και μετά έρχεται η Άννα Φόνσου και άνοιξε την αγκαλιά της και μου λέει "Ώσπου να ορθοποδήσετε οικογενειακά έλα να μείνεις στο Σπίτι του Ηθοποιού". 

Το Σπίτι του Ηθοποιού δεν ξέρει κανείς τι είναι. Είναι μια πολυτελής πανσιόν. Τα δωμάτια είναι υπερλούξ. Έχουμε δύο γραμμές για ίντερνετ, δύο φαγητά την ημέρα, πλυντήρια, air condition...

Όλοι περνάμε δυσκολίες στη ζωή μας. Ευτυχώς που σε αυτή την κατηγορία των επαγγελματιών, όπως είναι οι ηθοποιοί, υπάρχει αυτός ο οργανισμός. 25 χρόνια παλεύει η Άννα για να το φτιάξει.

Ο αδερφός μου "έφυγε", εγώ και η μητέρα μου έχουμε μείνει. Η μητέρα μου έμενε σε κάποιες φίλες της κι εγώ έμεινα στο Σπίτι του Ηθοποιού για κάποιο διάστημα. 

Τα χρήματα από τις οικονομίες μου διοχετεύτηκαν σε υποχρεώσεις, όπως το μεγάλωμα του παιδιού μου. Ο Αλέξανδρος είναι 26 ετών και έχει τελειώσει σκηνοθέτης.

Αγόρασα ένα σπίτι, μετά το πούλησα... δεν είναι όλοι καλοί διαχειριστές της προσωπικής τους οικονομίας. Εγώ δεν το είχα αυτό το πράγμα, δεν το ξέρω να το διαχειρίζομαι καλά. Ότι προσπάθησα να περισώσω το περιέσωσα. Από εκεί και πέρα, όμως, εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε και λίγο να ζήσουμε τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο.