Breaking News

«Έφυγε» στα 29 της η ηθοποιός Jessica Falkholt, λίγες ημέρες μετά το χαμό της οικογένειάς της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την τελευταία της πνοή άφησε την Τετάρτη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας η  ηθοποιός Jessica Falkholt, μία εβδομάδα περίπου μετά την κηδεία των γονιών της και της αδερφής της, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε σοβαρό τροχαίο, που συνέβη μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα στη νότια ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας, κοντά στην Ulladulla.

Οι γονείς της Lars και Vivian σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ η 21χρονη αδερφή της Annabelle κατέληξε τρεις μέρες μετά το τροχαίο.

Νεκρός είναι και ο 50χρονος οδηγός που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της οικογένειας, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να τυλιχτούν στις φλόγες.

Όπως αναφέρει ο Guardian, η 29χρονη ήταν η μόνη που επέζησε και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο  St. George του Σίδνεϊ, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ουσιαστικά ήταν κλινικά νεκρή και μετά από έγκριση των συγγενών της, της αφαιρέθηκε η μηχανική υποστήριξη.

Η Jessica πέθανε  στις 10.20 π.μ. (τοπική ώρα) την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Η ηθοποιός ήταν γνωστή για τη συμμετοχή της στη σειρά "Home and Away", ενώ αναμενόταν να εμφανιστεί και στη σειρά "Bite Club" που θα κάνει πρεμιέρα το 2018. Έπαιξε, επίσης, και στο θρίλερ "Harmony" που θα κυκλοφορήσει φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ.






Πληροφορίες: The Guardian
Φωτογραφίες: The Guardian - The Sun