Breaking News

Εντυπωσιακό θεματικό ξενοδοχείο «Game of Thrones» φτιαγμένο από πάγο (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρόκειται για ξενοδοχείο που άνοιξε στο Lapland Hotels Snow Village στη Φινλανδία, με θέμα τη δημοφιλή σειρά του HBO "Game of Thrones". Μάλιστα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το ίδιο το HBO.

Φτιαγμένο εξ' ολοκλήρου από χιόνι και πάγο, έχει χαραγμένα θέματα και φυσιογνωμίες της σειράς και διαθέτει 14 υπνοδωμάτια και 10 σουίτες.

Οι δράκοι στέκονται ως... "φύλακες" σε πολλά σημεία της παραμυθένιας κατασκευής, όπως στο Ice Bar, όπου τα ποτά σερβίρονται σε ειδικά ποτήρια από πάγο.


Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν σε εστιατόριο γαστρονομικές απολαύσεις από την τοπική κουζίνα, ενώ για τα ζευγάρια που θέλουν να ενωθούν με τα γαμήλια δεσμά ή να ανανεώσουν τους όρκους τους υπάρχει ένα παρεκκλήσι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η θερμοκρασία σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου διατηρείται περίπου στους -5 βαθμούς Κελσίου και για το λόγο αυτό συνίσταται στους επισκέπτες να μένουν στα δωμάτια - που είναι, επίσης, φτιαγμένα από πάγο - μόνο για μία νύχτα.


Ωστόσο, στις τάξεις των ευρύτερων εγκαταστάσεων του Lapland Hotels Snow Village υπάρχουν ξεχωριστές ξύλινες κατασκευές, που παρέχουν ζεστά καταλύματα και επιτρέπουν παρατεταμένη διαμονή.

Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης μια σειρά από δραστηριότητες, όπως χειμερινά σπορ, snowmobile, βόλτα με έλκηθρο που σέρνουν τάρανδοι, σαφάρι με χάσκι, μαθήματα γλυπτικής σε πάγο κ.α.


Τα  δωμάτια στο ξενοδοχείο πάγου ξεκινούν από περίπου 164 ευρώ για μία νύχτα, με επιπλέον χρέωση 15 ευρώ για την είσοδο στο Snow Village. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι τις 8 Απριλίου 2018, καθώς την περίοδο της άνοιξης ο πάγος θα αρχίσει να λιώνει.








Πληροφορίες - φωτογραφίες: Daily Mail