Breaking News

Η απάντηση της Αραβανή για το αν... «έφαγε» τη Σπυροπούλου από το Dancing (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες και μάλιστα τη στιγμή που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρισκόταν στο δρόμο για τον Άγιο Δομίνικο, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στο "ναυάγιο" της συμμετοχής της πρώην παρουσιάστριας του Alpha στο "Dancing with the stars"...

Συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού είπε: «Οι δικές μου πηγές λένε ότι από το "Dancing with the stars" την Κωνσταντίνα τη "φάγανε"... τη "φάγανε λάχανο"... Συγκεκριμένα την "έφαγε λάχανο" μία που θα χορέψει τελικά στο Dancing! Δεν μιλάω για την Ευαγγελία Αραβανή. Μία εκ των διασήμων κυριών, που θα χορέψει στο Dancing, η οποία έχει τη δυνατότητα να θέτει βέτο και να λέει "ή αυτή ή εγώ", έθεσε βέτο για την Κωνσταντίνα, λένε οι δικές μου πηγές. Δεν μπορώ να πω όνομα... Δεν είναι η Χριστίνα Λαμπίρη, ούτε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Έγινε για προσωπικούς λόγους, που είχαν να κάνουν με κάποιον άντρα!».

Αν και η Γερμανού αναφέρθηκε ξεκάθαρα σε διαγωνιζόμενη και απέκλεισε από την υπόθεση την Ευαγγελία Αραβανή - που θα παρουσιάζει το χορευτικό show - ακολούθησαν φήμες ότι η Αραβανή έθεσε βέτο, αντιδρώντας στη συμμετοχή της Σπυροπούλου.

Σε σχετική ερώτηση η Ευαγγελία Αραβανή τόνισε μπροστά στην κάμερα: «Αυτό είναι αστείο, σας το λέω γελάω πραγματικά, διότι εγώ έμαθα τους διαγωνιζόμενους, αφού έκλεισα τη συνεργασία. Μου λένε "είναι αυτοί". Ούτε με ρώτησαν, ούτε μου ζήτησαν τη γνώμη μου. Και να ήταν δεν θα είχα κανένα πρόβλημα».

Όταν την ενημέρωσαν ότι η Σπυροπούλου πήγε στον Άγιο Δομίνικο, για να συμμετέχει στο Survivor, σχολίασε: «Έφυγε ε;... Το άκουσα, αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Εσείς τα ξέρετε καλύτερα από εμένα».