Breaking News

Insider (Icerde): Επεισόδια 37 - 38 - 39 - 40 - 41

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 8/1/18, 01:00, Mega - Επεισόδιο 37: Οι ελπίδες του Μερτ να βρει την οικογένειά του αναπτερώνονται. Ο Τζοσκούν όμως, τον προειδοποιεί να μην πει στον Τζελάλ ότι είναι ζωντανός. Ο Μερτ υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Τζοσκούν και τον Τζελάλ που έχει σχέση με το παρελθόν. Ο Σινάν ομολογεί ότι ο Χουσνού ενήργησε εναντίον του Τζελάλ, κατόπιν εντολής του Δικηγόρου, ο οποίος τους πρόσφερε πολλά χρήματα. Δεν γνωρίζει όμως την ταυτότητά του. Ο Τζελάλ βάζει τους άντρες του να πιάσουν τον Χουσνού και να μάθουν με κάθε τρόπο πληροφορίες για τον μυστηριώδη Δικηγόρο.

Ο Σαρπ τελικά εντοπίζει τον Δικηγόρο, τον παρακολουθεί και τον βλέπει να συναντά μια γυναίκα, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι η χήρα του Ακίν, η Λεϊλά, που θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του συζύγου της. Ο Σαρπ αισθάνεται πληγωμένος από τη συμπεριφορά του διοικητή του, ανήμπορος να βρει τον Ουμούτ, αλλά αποφασισμένος να το κάνει. Ο Μερτ, υποδυόμενος τον Τζοσκούν στέλνει μήνυμα στον Τζελάλ για να τον ψαρέψει. Ο τελευταίος, ανυποψίαστος, πέφτει στην παγίδα του Μερτ και δέχεται να τον συναντήσει.

Τρίτη 9/1/18, 01:00 - Επεισόδιο 38: Ο Μερτ συναντά τον Τζελάλ και το παίζει και αυτός θύμα του Τζοσκούν. Η καχυποψία του Μερτ μεγαλώνει, καθώς ο Τζελάλ δεν μπορεί να του δώσει σαφείς απαντήσεις σχετικά με τον Τζοσκούν. Ο Γιουσούφ ρωτά τον Μερτ για τις έρευνες σχετικά με τον Ουμούτ, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα. Τόσο ο Τζελάλ, όσο και ο Γιουσούφ είναι ανήσυχοι, διότι αισθάνονται ότι δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν για πολύ ακόμα τα μυστικά τους. Ο Τζελάλ και οι άντρες του επισκέπτονται τον Δικηγόρο για να τον εκφοβίσουν και να πάρουν πληροφορίες για το Αφεντικό του. Όχι μόνο φεύγουν άπρακτοι, αλλά ο Δικηγόρος απειλεί τον Τζελάλ για την ασφάλεια της οικογένειάς του.

Όταν, αργότερα, ο Τζελάλ θα αναζητήσει στοιχεία για τον Δικηγόρο και το Αφεντικό, δεν θα βρει τίποτα. Ο Μερτ εξακολουθεί να ψάχνει τον Τζοσκούν και λέει στην Εϊλέμ και στην κυρία Φουσούν ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να βρει την οικογένειά του. Ο Τζελάλ λέει στον Μερτ ότι θα του πει για το παρελθόν του με τον Τζοσκούν ενώ ο Γιουσούφ ανακοινώνει στον Σαρπ ότι θα παραιτηθεί από την αστυνομία...

Τετάρτη 10/1/18, 01:00  - Επεισόδιο 39: Ο Τζελάλ αποκαλύπτει στον Μερτ το μυστικό του για τη Μελέκ και τον εκβιασμό του Τζοσκούν, αποκρύπτοντας όμως κάποια γεγονότα. Από τη μεριά του, ο Μερτ τού λέει ότι έμαθε για την οικογένειά του. Τα μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια ανησυχούν τον Τζελάλ. Ο Γιουσούφ ενημερώνει τον Σαρπ ότι μετά από την παραίτησή του, ο σύνδεσμός του με την αστυνομία θα είναι ο Μερτ. Ο Δικηγόρος λέει στον Τζελάλ ότι γνωρίζει μυστικά της ζωής του και τον συμφέρει να συνεργαστεί με το Αφεντικό για να αποφύγει τις αποκαλύψεις.

Ο Μερτ ανακαλύπτει το κρησφύγετο του Τζοσκούν και τον περιμένει για να του μιλήσει. Οι άντρες του Γιουσούφ είναι αναστατωμένοι με την παραίτηση του διοικητή τους, ενώ ο ίδιος καλεί τον Μερτ για να τον ενημερώσει για τον Σαρπ. Ο Τζοσκούν προσπαθεί να βρει τρόπο να πλησιάσει την κυρία Φουσούν και να της μιλήσει. Ο Δικηγόρος και η Λεϊλά συναντούν το μυστηριώδες Αφεντικό. Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί την ταυτότητά του...

Πέμπτη 11/1/18, 01:00  - Επεισόδιο 40: Το Αφεντικό αποδεικνύεται ότι είναι ο Σαρπ, που έχει κάνει συμφωνία με τη Λεϊλά για να ξεσκεπάσει τον Τζελάλ και να μπορέσει να βρει τον Ουμούτ. Η Λεϊλά, απ’ τη μεριά της, θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του συζύγου της Ακίν και του αδερφού της Ομέρ. Αν και ο Μερτ έχει ανακαλύψει το κρησφύγετο του Τζοσκούν, ο τελευταίος παίρνει είδηση ότι κάποιος έχει μπει στο σπίτι του και ο Μερτ χάνει την ευκαιρία να τον συναντήσει. Μπράβοι του Αφεντικού εισπράττουν τα χρήματα από όλες τις παράνομες δουλειές του Τζελάλ.

Ο Μερτ, μετά από εντολή του Τζελάλ, εντοπίζει το σπίτι της Λεϊλά και ο Νταβούτ φεύγει αμέσως για εκεί. Ο Σαρπ προειδοποιεί τη Λεϊλά για τον κίνδυνο που διατρέχει και πηγαίνει και εκείνος για να τη βοηθήσει, αλλά δεν είναι σίγουρος ότι θα προλάβει. Τη στιγμή που ο Γιουσούφ είναι έτοιμος να ενημερώσει τον Μερτ για τη μυστική αποστολή του Σαρπ, παρεμβαίνει ο Αρχηγός της Αστυνομίας και τον αναγκάζει να αποσύρει την παραίτησή του. Ο Μερτ είναι πλέον περίεργος γι’ αυτή τη μυστική αποστολή...

Παρασκευή 12/1/18, 01:00  - Επεισόδιο 41: Ο Κοκκινοτρίχης λέει στον Δικηγόρο ότι, εκτός απ’ τον Τζελάλ θα πρέπει να βγάλουν από τη μέση και τον Σαρπ, καθώς αυτός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Ακίν. Το νέο αυτό συγκλονίζει τον Δικηγόρο. Η Λεϊλά δεν προλαβαίνει να φύγει από το σπίτι αλλά καταφέρνει να ξεγελάσει τον Νταβούτ και να μην προδώσει την ταυτότητά της. Ο Μερτ συναντά τη Μελέκ και βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς δεν ξέρει αν πρέπει να της πει την αλήθεια για τον πατέρα της.

Ο Τζελάλ έχει στα χέρια του τον Δικηγόρο και τον πιέζει για να μάθει ποιος είναι το Αφεντικό, όμως εκείνος δεν αποκαλύπτει τίποτα. Όταν ο Τζελάλ δέχεται ένα απειλητικό μήνυμα, αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Η κυρία Φουσούν δείχνει την ευγνωμοσύνη της στη Μελέκ, καλώντάς την σε δείπνο μαζί με τον Σαρπ, τον Μερτ και την Εϊλέμ. Ο Σαρπ ενημερώνει τον Δικηγόρο και τη Λεϊλά ότι μπαίνουν στην τελική ευθεία για την καταστροφή του Τζελάλ. Ο Δικηγόρος λέει στη Λεϊλά για την ανάμιξη του Σαρπ στον θάνατο του Ακίν και εκείνη εξοργίζεται...

Για την αρχική σελίδα "Insider (Icerde)" πατήστε ΕΔΩ