Breaking News

Καίτη Γαρμπή: 13 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για οφειλές στην εφορία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε κατηγορούμενη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για ανεξόφλητες οφειλές στην εφορία, που υπερβαίνουν τις 100 χιλιάδες ευρώ - σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» - με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή. 

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι τα ανεξόφλητα χρέη της τραγουδίστριας που έχουν βεβαιωθεί στην Εφορία προέρχονται από πρόστιμα, τα οποία της επέβαλε για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας.

«Η κυρία Γαρμπή έχει μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είναι γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση. Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικά γκαλά, έχει βοηθήσει ανέργους, αστέγους, παιδιά με ειδικές ανάγκες και ακόμη και τώρα, εν μέσω κρίσης, εξακολουθεί να βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί» επισήμανε στο δικαστήριο ο δικηγόρος της και πρόσθεσε «Η Καίτη Γαρμπή συνεργάστηκε εξαρχής με τις φορολογικές Αρχές, γιατί θέλει να ξεδιαλύνει αυτή η κατάσταση».