Breaking News

Κρίσιμες ώρες στο Mega - Στον αέρα έκτακτο δελτίο: «Θα δώσουμε τη μάχη...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Κυρίες και κύριοι, το Mega είναι εδώ! Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας με ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων για τις κρίσιμες ώρες που περνούν οι 420 εργαζόμενοι του Mega και οι οικογένειές τους» είπε η Ειρήνη Ανδρουλάκη, στο έκτακτο δελτίο που βγήκε στον αέρα τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Στο στούντιο του καναλιού ήταν και ο Θανάσης Αυγερινός, ο οποίος συνέχισε: «Σε λίγη ώρα λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αδειοδότησης και οι μέτοχοι του καναλιού πληροφόρησαν χθες τους εκπροσώπους μας ότι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό».

Κατόπιν μεταδόθηκε το μήνυμα των εργαζομένων του καναλιού και αμέσως μετά ο δημοσιογράφος τόνισε: «Ευχόμαστε να μην είναι αυτή η τελευταία εκπομπή του σταθμού και να τα ξαναπούμε στον αέρα με τους τηλεθεατές μας... Ας θυμίσουμε σε όλους τι είναι το Mega».

«Θα δώσουμε τη μάχη - όποια μάχη μπορούμε - προκειμένου να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε μέχρι το τέλος και να ακουστεί η φωνή των εργαζομένων. Να σας πούμε ότι εργαζόμενοι του Mega παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 21 μήνες» κατέληξε η Ειρήνη Ανδρουλάκη, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκαν πλάνα από παλαιότερα δελτία ειδήσεων, μεταξύ των οποίων φαίνεται και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Αιμίλιος Λιάτσος, η Όλγα Τρέμη κ.α.

Δείτε το βίντεο.