Breaking News

MasterChef 2: Επεισόδιο 11 (26-1-2018) - Αποχώρησε οικειοθελώς η Μάγια: «Ο γιος μου, μου είπε ότι θα με πληγώσουν...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρεπτικό ήταν το 11ο επεισόδιο του ΜasterChef 2, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, καθώς η Μάγια (Jumutia Maia) ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Αρχικά είπε ότι φεύγει, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όσα έγιναν στην ομαδική δοκιμασία της Πέμπτης. Ωστόσο, στη συνέχεια αποκάλυψε τους πραγματικούς λόγους που την έκαναν να φύγει  από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Η κατάσταση για μένα μέσα στο σπίτι ήταν απαράδεκτη. Όταν βλέπω ένα παιδί 20-21 χρονών να μου κάνει κάποιες κινήσεις, που είναι ασέβεια προς εμένα, είναι εξωπραγματικό για μένα.

Έχουν κάνει ομάδες τα παιδιά. Εγώ δεν υπάρχω πουθενά, δεν νιώθω όμορφα. Με θεωρούν ότι είμαι μία γυναίκα, που δεν έχει καμία σχέση μέσα στην κουζίνα... από την αρχή... ότι είμαι μία ξένη, που δεν μιλάω καν καλά ελληνικά... ασέβεια προς εμένα. Με στεναχωρεί πάρα πολύ όλο αυτό.

Ο γιος μου, μου είχε πει "Μαμά οι Έλληνες θα σε πληγώσουν, μην πας". Δεν το λέω pατσιστικά. Ο γιος μου γεννήθηκε στη Γεωργία, αλλά μεγάλωσε εδώ και το έχει βιώσει όλο αυτό».

Δείτε στο βίντεο το 11ο επεισόδιο (Το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 29:48 και μετά).