Breaking News

MasterChef 2: Επεισόδιο 12 (27-1-2018) - Αποχώρησε ο Κώστας Βάχος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο ΜasterChef 2 οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος κρίνουν τους διαγωνιζόμενους για την προσπάθεια, τις γνώσεις, τις τεχνικές και τη γεύση. Παράλληλα, σε ρόλο μέντορα, τους κατευθύνουν και τους συμβουλεύουν, υπό την πίεση των ιδιαίτερα  απαιτητικών  δοκιμασιών.

Το πάθos, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στο 12ο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star στις 27 Ιανουαρίου ο Κωνσταντίνος Βάχος και ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης έδωσαν "μάχη" για να παραμείνουν στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Τελικά αποχώρησε ο 53χρονος Κωνσταντίνος Βάχος, καθώς συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς από τους κριτές, ωστόσο άκουσε πολύ καλά σχόλια, αν και δεν είναι επαγγελματίας.


Στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξε και νέα οικειοθελή αποχώρηση, μία μέρα μετά την απόφαση της Μάγια να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Συγκεκριμένα, αποχώρησε η 21χρονη Χριστίνα Αργυρούδη, που είπε στους συμπαίκτες ότι η πίεση που νιώθει, αλλά και προσωπικοί της λόγοι, την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση. Περισσότερα ΕΔΩ...

Δείτε στο βίντεο το 12ο επεισόδιο.