Breaking News

MasterChef 2: Επεισόδιο 2 (13-1-2018) - Πέρασε ή όχι στην επόμενη φάση ο Γιώργος Ελεύθερας;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο ΜasterChef 2 οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος κρίνουν τους διαγωνιζόμενους για την προσπάθεια, τις γνώσεις, τις τεχνικές και τη γεύση. Παράλληλα, σε ρόλο μέντορα, τους κατευθύνουν και τους συμβουλεύουν, υπό την πίεση των ιδιαίτερα  απαιτητικών  δοκιμασιών.

Το πάθos, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στο 2ο επεισόδιο, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ του Σαββάτου, εμφανίστηκε ο Γιώργος Ελεύθερας, που έγινε πασίγνωστος από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Bar» του Mega, ενώ στη συνέχεια με τον αδερφό του Νίκο και τον Λορέντζο Καριέρε είχαν δημιουργήσει το συγκρότημα «Φίλοι Για Πάντα».

Ο μουσικός δοκίμασε την τύχη του με μία οικογενειακή συνταγή από την Ιταλία, που του έμαθε η γιαγιά του. «Ήρθα να μαγειρέψω γιατί παίζει ρόλο η διαδρομή και όχι το αποτέλεσμα» είπε στους κριτές, οι οποίοι τον συμβούλεψαν με χαμόγελο ότι είναι καλύτερο να συνεχίσει να ασχολείται με τη μουσική!

Ο Γιώργος αποχώρησε από το ΜasterChef 2, ωστόσο με την εμφάνισή του χάρισε μία διαφορετική "νότα" στο χθεσινό επεισόδιο.

Δείτε στο βίντεο το 2ο επεισόδιο. Το απόσπασμα με το Γιώργο Ελεύθερα από το 53:15 και μετά.