Breaking News

MasterChef 2: Επεισόδιο 3 (16-1-2018) - Κατάφερε να περάσει στους «50» ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο ΜasterChef 2 οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος κρίνουν τους διαγωνιζόμενους για την προσπάθεια, τις γνώσεις, τις τεχνικές και τη γεύση. Παράλληλα, σε ρόλο μέντορα, τους κατευθύνουν και τους συμβουλεύουν, υπό την πίεση των ιδιαίτερα  απαιτητικών  δοκιμασιών.

Το πάθos, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στο 3ο επεισόδιο, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τρίτης, έδωσε "μάχη" στην κουζίνα ο μεγαλύτερος αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη, ο 41χρονος Αλκιβιάδης, που μένει στη Θεσσαλονίκη.

Όπως θα διαπιστώσετε ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης έχει μεγάλη ομοιότητα με τον ηθοποιό. Όταν ρωτήθηκε με τι ασχολείται δήλωσε... λάτρης του μεταφυσικού. Σε σχετική ερώτηση από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αν ψάχνει... φαντάσματα, εξήγησε ότι είναι μέλος μίας ομάδας που αναζητά επαγγελματικά "ενέργειες" σε διάφορους χώρους.

Όσον αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι με δύο "ναι" και ένα "όχι" από τους κριτές πέρασε στους "50" της επόμενης φάσης!

Δείτε στο βίντεο το 3ο επεισόδιο. Το απόσπασμα με τον Αλκιβιάδη Αϊβάζη από το 45:52 και μετά.