Breaking News

Miley Cyrus: Στην Αυστραλία με την οικογένεια του Liam Hemsworth (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα τέλη του 2017 είχε καταγραφεί στην παραλιακή πόλη Byron Bay της Αυστραλίας, μαζί με την Elsa Pataky, τη σύζυγο του ηθοποιού Chris Hemsworth, αδερφού του Liam...

Ο λόγος για την Miley Cyrus, που τείνει να γίνει πλέον η αγαπημένη των μέσων, καθώς εδώ και πολύ καιρό άφησε πίσω την "άτακτη" συμπεριφορά της και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τον ηθοποιό Liam Hemsworth, στο πλευρό του οποίου πολλές γυναίκες θα ήθελαν να βρίσκονται. Οι δυο τους είχαν χωρίσει, όμως είναι ξανά μαζί από τον Απρίλιο του 2016.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παρέμεινε στην Αυστραλία για να περάσει τις πρώτες ημέρες του νέου έτους με τον αρραβωνιαστικό της και την οικογένειά του.

Χθες, Τρίτη, ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού γεύματος στο Byron Bay, που βρίσκεται στην πολιτεία Νέα Νότια Ουαλία. Οι φωτογραφίες, που ήρθαν στη δημοσιότητα, δείχνουν την τρυφερότητα και την αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους.

Όπως επισημαίνει η Daily Mail, η 25χρονη φαίνεται να έχει πολύ καλή σχέση και με τους κοντινούς ανθρώπους του γοητευτικού Liam. Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που δείχνει ότι έχει μεγάλη οικειότητα με τη μητέρα του Leonie, η οποία της έδωσε και ένα "ζεστό" φιλί.

Μάλιστα, αναφορές σε μέσα της Αυστραλίας υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα, που είναι να αποκτήσει ένα παιδί.