Breaking News

Σπαλιάρας: «Έφαγα δύο φορές από σακούλες σκουπιδιών κι ένιωθα τέλεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή "DOT." του ΣΚΑΪ, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον  Θανάση Αναγνωστοπούλο, μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, που αποκάλυψε ότι η πείνα στο Survivor τον είχε οδηγήσει στο να φάει δύο φορές από σακούλες σκουπιδιών.

«Έφαγα δύο φορές από σακούλες σκουπιδιών, αποφάγια. Περνώντας ανάμεσα από τα αγωνίσματα είδα μια σακούλα με σκουπίδια, που ήταν οι ντόπιοι εκεί οι Δομινικάνοι που τους έβγαζαν κάποια γεύματα για να δουλεύουν και πετούσαν κάποια φαγητά στα σκουπίδια. Παιδιά έφαγα από τα σκουπίδια κι ένιωθα τέλεια. Οι συνθήκες στο θέμα του φαγητού ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Συνέχεια έβλεπα όνειρα με τεράστια κρουασάν, με γλυκά - που δεν είμαι γενικά φαν του γλυκού, πιο πολύ αλμυρά λιγουρεύομαι -, με τεράστιες τούρτες» είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη είχε πραγματοποιηθεί πριν ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που θα συμμετέχουν στο Survivor 2...

Ο ηθοποιός και μοντέλο είπε ότι περιμένει με αγωνία να δει τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο τόνισε με χιούμορ ότι δεν θα υπάρξει αντί- Σπαλιάρας.

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη επισήμανε: «Βλέπαμε όλοι στο παιχνίδι ότι είχαν έρθει πολύ κοντά. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν κάτι που είχε προχωρήσει, αλλά σίγουρα φαινόταν ότι υπήρχε τουλάχιστον μία συμπάθεια».

Δείτε το βίντεο.