Breaking News

Survivor 2: Όσα είπε η Ντορέττα για τις αλλαγές των παικτών - Οι δηλώσεις του Τανιμανίδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατροπές την τελευταία στιγμή στο Survivor 2. Μετά την είδηση που γνωστοποίησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ότι η  Ιωάννα Πηλιχού μάλλον δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, το ρεπορτάζ του Πρωινού υποστήριξε ότι ούτε ο Δημήτρης Βλάχος θα συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα παραπάνω τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, καθώς μέχρι να ανακοινωθούν οι λίστες των ομάδων, τίποτα δεν φαίνεται να είναι σίγουρο. Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να διαρρέουν εσκεμμένα πληροφορίες από την παραγωγή, προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση και να αυξηθεί το ενδιαφέρον του κοινού.

Αργότερα, μέσω του Super Fm των Ιωαννίνων έγινε γνωστό ότι ακυρώθηκε και η συμμετοχή του Νέρι Καστίγιο.

Την πληροφορία έφερε στο φως ο παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασίας Γιάννης Τσίλης, ο οποίος αποκάλυψε μάλιστα ότι θα πάρει ο ίδιος τη θέση του βετεράνου ποδοσφαιριστή. «Πέρασα συνέντευξη και μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο σε δέκα μέρες, αλλά πέρασε ένας μήνας και δεν με είχαν πάρει. Με πήραν χθες» είπε μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τσίλης.

Πάντως η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν επιφυλακτική σήμερα, σχετικά με όσα ακούγονται. Η παρουσιάστρια είπε ότι τα δεδομένα και οι λίστες αλλάζουν καθημερινά και πως από την επόμενη εβδομάδα θα αποκαλύψει περισσότερα.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή "Εδώ", όπως και τις δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες φέτος θα είναι πιο αθλητικοί.