Breaking News

Βαγγέλης Περρής: Γι' αυτούς τους λόγους κόπηκε η εκπομπή του Λιάγκα... (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον καναπέ της εκπομπής "Dot." του ΣΚΑΪ κάθισε ο Βαγγέλης Περρής. Ο καυστικός παρουσιαστής μίλησε για τον Νότη Σφακιανάλη και το Γιώργο Λιάγκα, ενώ σύγκρινε το Nomads με το Survivor και ανέφερε τους λόγους για τους οποίους το ριάλιτι επιβίωσης του Ant1 δεν σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δεν θα ήθελα σε μία εκπομπή μου το Νότη Σφακιανάκη να μου πει τα ίδια τα οποία είναι τρομακτικά. Λυπάμαι που το λέω γιατί είναι καλλιτέχνης, έχει μια θαυμάσια φωνή, έχει αγάπη για τον τόπο του και έχει καταλήξει να γίνει κάτι το αρνητικό.

Νομίζω ότι ο Σφακιανάκης είναι ένας από τους λόγους που σταματάει η εκπομπή (Late Night) του Γιώργου Λιάγκα. Πιστεύω ότι σταμάτησε λόγω της επιθυμίας του Λιάγκα να κάνει τηλεθέαση.

Η ακρότητα είναι να είσαι καλά προετοιμασμένος, ανάλογα με τον καλεσμένο και να μπορέσεις να τον οδηγήσεις να πει πράγματα, τα οποία θα κάνουν τον τηλεθεατή να μείνει με το στόμα ανοικτό. Εδώ, λοιπόν, είναι εκπομπές που βγαίνουν χωρίς προετοιμασία, νομίζω ότι είναι τεμπέλικες και πάνε να εκμεταλλευτούν προσόντα τα οποία δεν υπάρχουν.

Ο Λιάγκας δεν είναι χιουμόριστας. Αν έχει μια δυσκολία και δέκα ευκολίες πήγε τη δυσκολία του να την αναδείξει σε κυρίαρχο προσόν μιας εκπομπής. Λάθος... γιατί σε αναγκάζει να κάνεις πράγματα τα οποία είναι "καραγκιόζικα", υποδύεσαι έναν ρόλο που δεν τον έχεις, δεν βγαίνει...

Το Nomads απέτυχε γιατί δεν είχε συγκρούσεις χαρακτήρων, με συνέπεια να έχουμε απλώς παιχνίδια στρατηγικής που δεν ενδιέφεραν κανέναν. Ήταν πολύ αργή η εξέλιξη των παιχνιδιών».

Δείτε όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.