Breaking News

Βγήκε από την εντατική ο Βαγγέλης Γερμανός

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Βγήκε σήμερα από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ο Βαγγέλης Γερμανός, μετά από 20 περίπου μέρες. Σύμφωνα με τον Ant1, η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά. Μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου θα παραμείνει μέχρι να πάρει εξιτήριο.

Η περιπέτεια του αγαπημένου καλλιτέχνη ξεκίνησε εξαιτίας μετεγχειρητικών επιπλοκών μετά από χειρουργική επέμβαση βουβωνοκήλης. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, που παρουσίασε προ ημερών η Μαρία - Νίκη Γεωργαντά στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής εισήχθη στον «Ευαγγελισμό» στις 11 Δεκεμβρίου προκειμένου να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη επέμβαση. Την επόμενη ημέρα, πραγματοποιήθηκε λαπαροσκοπικά η επέμβαση της βουβωνοκήλης.

Στις 28 Δεκεμβρίου χρειάστηκε να εισαχθεί εκ νέου στον «Ευαγγελισμό», διότι είχε εμφανίσει φλεγμονή. Ο έλεγχος από τους γιατρούς έδειξε ότι στην περιοχή της επέμβασης είχε δημιουργηθεί απόστημα, οπότε κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.

Από το δεύτερο χειρουργείο και μετά χρειάστηκε να εισαχθεί στη ΜΕΘ, όπου και νοσηλευόταν από τις 3 Ιανουαρίου. Είχε αποσωληνωθεί τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, ωστόσο παρέμενε στη ΜΕΘ, καθώς δεν είχε σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.