Breaking News

«Η Κωνσταντίνα τραβάει όλη αυτή την ταλαιπωρία για να πάρει εκπομπή...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολίασε η Ντέπυ Γκολεμά στην εκπομπή "Όλα Καλά" του Μακεδονία TV. Η γνωστή τηλεκριτικός μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που συμμετέχει στο Survivor, το "Τατουάζ", το νέο ριάλιτι σχέσεων που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου και την Κατερίνα Καραβάτου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Για την Κωνσταντίνα εγώ το βλέπω το Survivor! Τραβάει τώρα όλη αυτή την ταλαιπωρία, αμάσητη κιόλας που είναι, για να πάρει του χρόνου κάποια εκπομπή. Τώρα δεν πας εκεί να πέφτεις μέσα στις λάσπες για το τίποτα...». 

Το "Τατουάζ" είπε ότι το είδε λίγες φορές, αλλά δεν της προκάλεσε κανένα ενδιαφέρον, ενώ πρόσθεσε για την επιλογή να συμμετέχει στη σειρά ο Ντάνος: «Είναι βλακώδες το θέμα να διαλέγεις έναν παίκτη ριάλιτι για να παίξει σε ένα σόου ή σίριαλ και να τον κάνεις ηθοποιό με το ζόρι».

Για το «Power of Love» με τη Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν μπορώ ακόμα να βγάλω συμπέρασμα. Το περίμενα καλύτερο, αλλά είναι νωρίς ακόμα».

Για την Κατερίνα Καραβάτου, που παρουσιάζει μόνη της τη "Φωλιά των Κου Κου", λόγω της γνωστής περιπέτειας υγείας του Κρατερού Κατσούλη: «Μια χαρά είναι η Κατερίνα, εγώ τη συμπαθώ πολύ. Προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της όσο πιο αξιοπρεπώς γίνεται».