Breaking News

Περρής: Οι... «αγκαλιές» με το Epsilon και τα «καρφιά» για τον ΣΚΑΪ... «Έσπασα τα δόντια μου...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες το «Rodeo» έριξε πρόωρα τίτλους τέλους, μετά την ξαφνική απόφαση του ΣΚΑΪ να κόψει την εκπομπή και ο Βαγγέλης Περρής, η Αθηναΐς Νέγκα και η Άννα Μαρία Βέλλη αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό...

Ο Βαγγέλης Περρής βρίσκεται ένα βήμα από το Epsilon. Ο παρουσιαστής μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τη νέα επικείμενη συνεργασία, αλλά και για τις δυσκολίες που πέρασε ο ίδιος και οι συνεργάτες του στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, είπε.

«Δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές.  Δεν έχουμε δώσει τα χέρια με το Epsilon, έχουμε δώσει αγκαλιές, είναι κάτι πιο ζεστό. Επιθυμία μας είναι να κρατήσουμε το όνομα "Rodeo", με μια μικρή παράφραση.

Ξέρεις πόσο καιρό είχαμε να δούμε χαμόγελα σε γραφείο; Βρίσκαμε πόρτες κλειστές. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Ταλαιπωρηθήκαμε. Σφίγγαμε τα δόντια κι εγώ τα έσπασα κιόλας. Από τον ύπνο μου, από την ένταση έσπασα τα δόντια μου. Μου λείπουν δύο δόντια και πρέπει να πάω να τα βάλω, αλλά δεν βρίσκω το χρόνο. Ήταν λίγο περίεργα, δυσκολευτήκαμε, χωρίς λόγο...

Εμένα αυτό που μου λείπει είναι το βασικό... "Με συγχωρείτε, γίνονται αυτά, ευχαριστούμε, γεια σας, θα τα ξαναπούμε". Ενημερώθηκα από κάποιον άνθρωπο, ο οποίος ασχολείται με τις παραγωγές. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Όταν ήρθε ο νέος διευθυντής, δεν συναντηθήκαμε ποτέ. Το πρώτο που έκανε ως πράξη ήταν να πει ότι αυτή η εκπομπή δε συνεχίζεται, αλλά όχι σε μας. Κανείς δεν μας μίλησε. Στην Αθηναΐδα δεν ευχήθηκε κανένας "να σου ζήσει το παιδάκι".

Είναι επιλογή του καναλιού για το ποιος θέλει να συνεχίσει, αν θέλει να κάνει τουρκο-trash, γενικότερα μιλάω... Μπορεί, όμως, να βρει έναν πιο κομψό τρόπο...».