Breaking News

Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό - Στο νοσοκομείο με 3 κατάγματα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη σήμερα το πρωί ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός. Στο όχημα, που εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο, επέβαιναν ο τραγουδιστής και μία φίλη του, η οποία ήταν η οδηγός. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύονται.

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος ανέφερε: «Τραυματισμένα απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, συνέπεια τροχαίου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη Γλυφάδα».

Η κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" συνάντησε τον μάνατζερ του τραγουδιστή στο νοσοκομείο. Ο Λουκάς Καραγιάννης αποκάλυψε πώς έγινε το τροχαίο, ενώ έδωσε και πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του Ηλία Βρεττού και της κοπέλας. Επίσης, διευκρίνισε ότι το ατύχημα δεν έγινε στην Ποσειδώνος, αλλά στη Βουλιαγμένης. Μεταξύ άλλων είπε:

«Ο Ηλίας είναι εκτός κινδύνου. Έχει πάθει τρία κατάγματα στο χέρι, στο πόδι και στη λεκάνη, από τη δεξιά πλευρά όλα.

Ο ίδιος μου είπε ότι έκαναν 45 λεπτά να τον βγάλουν. Είναι μια χαρά, έχει τις αισθήσεις του, μιλάει και σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον.

Ήταν στην Βουλιαγμένης και όχι στην Ποσειδώνος. Ήταν στη δεξιά λωρίδα και κάποια στιγμή μπήκε μπροστά τους ένα λευκό αυτοκίνητο και τους έκοψε.

Είχε τη μηχανή του στο αεροδρόμιο, όμως δεν μπορούσε να οδηγήσει γιατί ήταν άρρωστος και πήγε μία φίλη του να τον πάρει με το αυτοκίνητό του.

Όπως σας είπα ήταν στη Βουλιαγμένης, μπήκε το λευκό αυτοκίνητο μπροστά, η κοπέλα έκανε αριστερά να το αποφύγει, έκανε δεξιά, κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στο δέντρο. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, έφυγε. Η τροχαία δεν γνωρίζει ακόμη ποιος είναι.

Η κοπέλα είναι μια χαρά, έχει μόνο ένα χτύπημα στο πρόσωπό της. Ευτυχώς, δεν έπαθε τίποτα. Φορούσαν και οι δύο ζώνες.

Αυτή τη στιγμή είναι μια χαρά ο Ηλίας. Εκτός από τα κατάγματα δεν έχουμε τίποτα άλλο. Το θέμα  είναι ότι η λεκάνη είναι λεκάνη. Πρέπει να το παρακολουθήσουν οι γιατροί, να δουν λεπτομερώς τι πρόβλημα έχει. Θα γίνει εγχείρηση οπωσδήποτε».