Breaking News

Τηλεθέαση: Τα σχόλια για το κόψιμο του «Sunday Live», το «πάρτι» του Alpha στην prime time και τα... «Μικρά εγκλήματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το κόψιμο της εκπομπής "Sunday Live" με το Νίκο Μουτσινά και τη Ζέτα Μακρυπούλια σχολιάστηκε σήμερα στο Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να δηλώνει πως η ίδια και οι συνεργάτες της γνώριζαν την είδηση πριν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Ο Ant1 σίγουρα δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν στη βραδινή ζώνη. Χθες έκανε πρεμιέρα η νέα τούρκικη σειρά "Μικρά Εγκλήματα", με τους υπεύθυνους του καναλιού να ευελπιστούν να διατηρήσουν τουλάχιστον ένα μέρος από το νούμερα που σημείωνε η ANNE.

Το αποτέλεσμα, τουλάχιστον για χθες, ήταν απογοητευτικό. Τα "Μικρά εγκλήματα" σημείωσαν μόλις 6,4% και 6% σε σύνολο και δυναμικό κοινό αντίστοιχα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η σειρά δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε το "Money Drop" του Star (12,7% και 11,7%, σύνολο και δυναμικό κοινό), τη στιγμή που στον Alpha έκαναν πάρτι με το "Τατουάζ" (27,5% και 25,5%) και το "Σόι σου" (24,5% και 27,4%).

Όσο για το Survivor, παρέμεινε και χθες σταθερά στην πρώτη θέση με 34,2% και 38,1 (σύνολο και δυναμικό κοινό).

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό για το "Sunday Live", όπου μίλησε τηλεφωνικά και η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη.