Breaking News

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Elizabeth Hurley - Μαχαίρωσαν τον ανιψιό της στο Λονδίνο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στιγμές αγωνίας περνάει η γνωστή ηθοποιός Elizabeth Hurley, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο ανιψιός της το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, κοντά σε πάρκο του Λονδίνου.

Ένας εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε: «Η αστυνομία κλήθηκε στις 20.52 την Πέμπτη 8 Μαρτίου στην οδό Ascalon, μετά από αναφορές για μαχαίρωμα».

Σύμφωνα με τον Guardian, εκτός από τον ανιψιό της τραυματίστηκε ακόμη ένας 21χρονος. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του νότιου Λονδίνου, με την κατάσταση της υγείας τους να χαρακτηρίζεται ως "μη απειλητική για τη ζωή τους".


Η Elizabeth Hurley δημοσίευσε φωτογραφία του ανιψιού της Miles - που είναι μοντέλο - στο Instagram, γράφοντας:

«Ο 21χρονος ανιψιός μου Miles Hurley δέχτηκε βiαιη επίθεση από τέσσερις άνδρες στο Λονδίνο το βράδυ της Πέμπτης. Μαχαιρώθηκε επανειλημμένα και έχασε πάνω από μισό γαλόνι (4 pt) αίμα. Κάποιος αστυνομικός, που έκανε περιπολία στην περιοχή, του χορήγησε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Από θαύμα δεν υπέστη ζημιά κάποιο ζωτικό όργανο. Προσευχόμαστε αυτά τα ζώα να συλληφθούν πριν κάνουν κακό ή σκοτώσουν κάποιον άλλο. Αυτές είναι θλιβερές μέρες»...

Σε μήνυμά της στο Twitter, ανέφερε: «Η αστυνομία και το νοσοκομείο κάνουν φανταστική δουλειά. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματά σας. Πρόκειται για φρικτές στιγμές για εκείνον και την οικογένειά μας. Η αστυνομία απευθύνει έκκληση για πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες».