Breaking News

Survivor: «Ίσως η Σπυροπούλου έχει κάνει κρυφή συμφωνία με την παραγωγή...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί σχετικά με τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο φετινό Survivor, ενώ δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που επιχείρησαν να αποκαλύψουν τη συμφωνία που έκανε η παρουσιάστρια με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να δεχτεί να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Σήμερα η Ναταλία Γερμανού εξέφρασε τη δική της άποψη, η οποία προκαλεί αίσθηση, καθώς αφήνει αιχμές σχετικά με την ψηφοφορία. Συγκεκριμένα είπε:

«Θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό η αποχώρηση του Γιάννη Δρυμωνάκου να ήταν μια ευγενική χορηγία του Μιχάλη Μουρούτσου τελικά. Ίσως από το πολύ λέγε λέγε "Διώξτε την Κωνσταντίνα", αντέδρασε ο κόσμος και κράτησε μέσα την Κωνσταντίνα.

Αφήνω ένα μικρό παραθυράκι, μήπως να μην ισχύει τίποτα από όλα αυτά που λέμε και μήπως τελικά η Κωνσταντίνα ως η διασημότερη όλων των διάσημων να έχει κάνει μια συμφωνία με την παραγωγή, την οποία να μην τη γνωρίζουμε, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παραμονής της εκεί μέσα.

Και ότι και αν λέμε εμείς και όσο κι αν εικάζουμε πράγματα, η Κωνσταντίνα να μην πρόκειται να φύγει αν δεν ολοκληρώσει το διάστημα της παραμονής της. Λέω... φαντάζομαι και δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο.

Σκέφτομαι, επειδή είναι όντως η πιο διάσημη απ' όλους, μήπως τους είπε "Θα έρθω, θα περάσω δυσκολίες, αλλά πριν το τετράμηνο εγώ δεν θα φύγω". Δεν ξέρω, λέω… Ίσως να έχει κάνει συμφωνία....

Μπορεί και να μην έχει κάνει η κοπέλα και να σας λέω βλακεiες και να φύγει την επόμενη φορά που θα είναι υποψήφια και να λέω σαχλαμάρεs».