Breaking News

Survivor: Πήραν την ασυλία οι Μαχητές - Αποχώρησε οικειοθελώς η Ζωή Ανδρονικίδου! Χατζίδου... «Τι επίπεδο είναι αυτό...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νίκησαν με 7-10 στο αγώνισμα για την ασυλία οι Μαχητές στο επεισόδιο της Τετάρτης κι έτσι οι Διάσημοι καλούνται να υποδείξουν υποψήφιους προς αποχώρηση  στο συμβούλιο του νησιού.

Η Ζωή Ανδρονικίδου των Μαχητών δεν συμμετείχε στο αγώνισμα για την ασυλία, γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά. Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού ότι αποχώρησε οικειοθελώς.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε στους παίκτες: «Ξέρω ότι το Survivor είναι δύσκολο και τώρα εσείς το βλέπετε καθημερινά. Το Survivor δεν είναι ένα παιχνίδι για όλους και στο Survivor δεν θα αντέξουν όλοι. Θέλω, λοιπόν, να σας ανακοινώσω ότι η Ζωή Ανδρονικίδου δεν άντεξε στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, δεν άντεξε στην πίεση του Survivor και αποφάσισε η ίδια, με δική της πρωτοβουλία, να αποχωρίσει από το παιχνίδι».



Πριν το αγώνισμα, μετά τη χθεσινή νίκη των Μαχητών, οι Διάσημοι σχολίασαν τους πανηγυρισμούς την αντίπαλης ομάδας, τη στιγμή που ήταν τραυματισμένη η Κατερίνα Δαλάκα.

Η αντίδραση των Μαχητών είχε εκνευρίσει την Ελένη Χατζίδου, η οποία τους φώναξε «Σκάστε βρε, σκάστε βρε...», ωστόσο αργότερα ζήτησε συγγνώμη από τον Νικόλα Αγόρου...

Στην παραλία η τραγουδίστρια συζήτησε με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ξένια. Μεταξύ άλλων, είπε: «Μου γύρισε το μάτι με αυτό που έγινε. Και που ζήτησα συγγνώμη, το έκανα για τη λέξη που ειπα το "σκάστε". Αλλιώς πάλι θα έλεγα… Απλά θα έλεγα ρε παιδιά σεβαστείτε λίγο ή σταματήστε. Αλλά αλληθώρισα... μιλάμε, μου χτύπησε κόκκινο. Δίπλα έκλαιγες εσύ στον πάγκο κι ο άλλος φώναζε "μπράβο, το πήραμε". Είναι δυνατόν; Τι επίπεδο είναι αυτό ρε φίλε;».

«Εγώ αν ήμουν στη θέση σας, ούτε για φτύσιμο... Δεν σέβονται τίποτα» σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα,