Breaking News

Brooklyn Beckham - Chloe Grace Moretz: Να περάσει η... επόμενη (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το προηγούμενο διάστημα ήταν αχώριστοι και έδειχναν φουλ εpωτευμένoι... Το ειδύλλιo μεταξύ τους άρχισε το 2014, ωστόσο τότε δεν προχώρησε. Ουσιαστικά η σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε σε πρώτη φάση το καλοκαίρι του 2016 και αναζωπυρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017.

Τον τελευταίο καιρό ο Brooklyn Beckham και η 21χρονη ηθοποιός Chloe Grace Moretz δεν έχουν εμφανιστεί μαζί. Στις 4 Μαρτίου εκείνος γιόρτασε  τα 19α γενέθλια του και η ηθοποιός του ευχήθηκε με ανάρτησή της στο Instagram, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της. Από τότε τηρείται "σιγή ιχθύος" στα κοινωνικά δίκτυα, αν και οι δυο τους εξακολουθούν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο γιος του David Beckham καταγράφηκε να φιλάει στο Δυτικό Χόλιγουντ μία άγνωστη μελαχρινή. Ο Brooklyn μάλιστα έκανε τατουάζ στο χέρι του μία μελαχρινή κοπέλα, κάτι που αποκάλυψε ο tattoo artist Doctor Woo, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Όπως φαίνεται ο νεαρός έχει αφήσει πίσω του την Chloe Moretz. Η οικογένεια Beckham αποτελεί συχνά θέμα στις lifestyle στήλες των μέσων της Βρετανίας, ωστόσο οι φωτογραφίες δείχνουν να ξαφνιάζουν ακόμη και τον αρθρογράφο της Daily Mail, καθώς από τα γενέθλια του Brooklyn στις 4 Μαρτίου δεν υπήρξε κάποια άλλη ενδιάμεση πληροφορία.






 Η ανάρτηση της Chloe Grace Moretz στις 4 Μαρτίου