Breaking News

Fazilet: Επεισόδια 33 - 34 - 35 - 36 - 37

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 23/4/18 έως Παρασκευή 27/4/18, Ant1 - Επεισόδια 33, 34, 35, 36, 37: Η Χαζάν σοκάρεται από την απόφαση της Ετζέ να παντρευτεί τον Χαζίμ. Κατηγορεί τη Φαζιλέτ που έδωσε την άδειά της να γίνει αυτός ο γάμος και της φωνάζει ότι η Ετζέ είναι ακόμη παιδί. Όμως, η ίδια η Ετζέ τη διακόπτει και της λέει πως χθες, όταν εκείνη πόζαρε με πολυτελή φορέματα, είχε τα γενέθλιά της και πως πλέον είναι ενήλικη. Τους ξεκαθαρίζει δε πως το κοpiτσι που ήξεραν πέθανε και τώρα πια είναι η κυρία του σπιτιού.

Τα βίντεο (links) με αποσπάσματα των επεισοδίων στο τέλος της ανάρτησης

Την ίδια στιγμή, ο Χαζίμ αντιμετωπίζει την οργή της Σελίν, του Γκιοκάν και του Σινάν. Μάλιστα ο Σινάν του πετά χώμα από τον τάφο της μητέρας του, ενώ η κόρη του πηγαίνει να δει τον Γιασίν στο νοσοκομείο και να του πει τα καθέκαστα.

Στο μεταξύ, η Γιασεμίν πείθει τον Γκιοκάν ότι τον αγαπάει και πως θα τον στηρίξει στις δύσκολες στιγμές, ενώ η Χαζάν έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει πλέον τη δουλειά της καμπάνιας, αλλά ο Γιαγκίζ δεν της αφήνει περιθώρια να αρνηθεί. Της υπόσχεται πως μόλις ολοκληρωθεί η δουλειά θα φύγει στην Αμερική, την ώρα που η Σελίν επισκέπτεται για άλλη μια φορά τον Γιασίν και του προτείνει να παντρευτούν και να δώσουν έτσι την κατάλληλη απάντηση στον πατέρα της και τη νύφη του.

Πάντως, ο Γκιοκάν ανακοινώνει στον Γιαγκίζ πως η Χαζάν δεν μπορεί να ειίναι το πρόσωπο της καμπάνιας, όμως εκείνος επιμένει και του θυμίζει ότι τα καλλυντικά είναι ο δικός του τομέας, το ίδιο και το ρίσκο. Λίγο αργότερα, φτάνει στο σπίτι της Κεριμέ τη στιγμή που ο Σινάν είναι έτοιμος να φιλήσει την κοπέλα...

Η Φαζιλέτ προειδοποιεί τον Χαζίμ ότι αν υπογράψει το προγαμιαίο συμβόλαιο θα το μετανιώνει σε όλη του τη ζωή, ενώ η Σελίν μεθάει και μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα της μητέρας της αποφασισμένη να κάνει κακό στην Ετζέ! Ευτυχώς, o Χαζίμ και η Φαζιλέτ προλαβαίνουν να τη σταματήσουν πριν πνίξει την κοπέλα, η οποία την επόμενη κιόλας μέρα υπογράφει το προγαμιαίο συμβόλαιο που της δίνει η Γκιουζιντέ χωρίς καν να το διαβάσει.

Η Φαζιλέτ από τη μεριά της προσπαθεί να την εμποδίσει, αλλά εκείνη της ξεκαθαρίζει πως, σε αντίθεση με την ίδια, δεν είναι καθόλου άπληστη. Προκειμένου, λοιπόν, να εξασφαλίσει τουλάχιστον κάτι από αυτό το γάμο, η Φαζιλέτ θέτει τους όρους της στον Χαζίμ, με αντάλλαγμα να μη μιλήσει για το γιο της Κεριμέ.

Η Κεριμέ σκέφτεται πως αν η Χαζάν φύγει, τα αγόρια δεν θα ξανάρθουν στο σπίτι και της προτείνει να συνεχίσει να μένει μαζί της. Στο μεταξύ, και με τη βοήθεια της Γκιουλτέν, η Γκιουζιντέ βρίσκει το νούμερο του κινητού της και της τηλεφωνεί για να συναντηθούν, ενώ ο Γιαγκίζ προσπαθεί να ανοίξει κουβέντα με τη Χαζάν για αυτό το θέμα και της δίνει την προκαταβολή. Το ποσό την ξαφνιάζει, αλλά στη συνέχεια του ζητά να σταματήσουν σε ένα παιχνιδάδικο για να πάρει δώρα για τα ορφανά.

Την ίδια στιγμή, η Φαζιλέτ προτείνει στη φίλη της, Μπιλνάζ, να γίνει οικονόμος στην έπαυλη, όμως η Σουκριγιέ τη βλέπει και οι δύο γυναίκες τσακώνονται. Εκείνη την ώρα ο Ριφάτ πέφτει νεκρός, ενώ η Γιασεμίν ρίχνει φάρμακο στη σούπα του Χαζίμ χωρίς να το καταλάβει η μαγείρισσα!

Η Ετζέ μαθαίνει για την κηδεία και πηγαίνει κρυφά, όμως, η Σουκριγέ της επιτίθεται. Η Χαζάν ανακαλύπτει τυχαία τα δημοσιεύματα για τον Σινάν και τον Γιαγκίζ, ενώ στην έπαυλη η Φαζιλέτ περιμένει την Μπιλνάζ και... πνίγεται με τον καφέ, βλέποντας μπροστά της την Κεριμέ...

Σημείωση: Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη η σειρά θα προβληθεί στις 01:45, Πέμπτη στις 01:00 και Παρασκευή στις 01:30.

Δείτε τα βίντεο (links) με αποσπάσματα των επεισοδίων με ελληνικούς υπότιτλους:

Επεισόδιο 33 (Δευτέρα 23/4/18): πατήστε ΕΔΩ

Επεισόδιο 34 (Τρίτη 24/4/18)πατήστε ΕΔΩ

Επεισόδιο 35 (Τετάρτη 25/4/18)πατήστε ΕΔΩ

Επεισόδιο 36 (Πέμπτη 26/4/18)πατήστε ΕΔΩ

Επεισόδιο 37 (Παρασκευή 27/4/18)πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Fazilet" πατήστε ΕΔΩ