Breaking News

Φιλίνη για Μπάρμπα: «Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα, πήγα να πάθω...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το χιουμοριστικό βίντεο της Βάνας Μπάρμπα, στα πλαίσια της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή "DOT.", μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα η Ελένη Φιλίνη.

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς η Φιλίνη εκνευρίστηκε με το επίμαχο βίντεο και τελικά κατέθεσε μήνυση εναντίον της, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις της η Μπάρμπα είχε ανεβάσει τους τόνους. Περισσότερα ΕΔΩ...

Η Ελένη Φιλίνη είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω": 

«Τα πράγματα πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος νοήμων που θα πει ότι αυτό ήταν χιούμορ. Η εκπομπή παίχτηκε Κυριακή 25η Μαρτίου. Κανείς, τουλάχιστον γνωστός μου, δεν έτυχε να τη δει για να μου πει κάτι εμένα και το ανακάλυψα εγώ Τετάρτη βράδυ, σε επανάληψη μιας άλλης χιουμοριστικής εκπομπής, του Circo. Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα, πήγα να πάθω... Περίμενα να ξημερώσει για να μιλήσω με δικηγόρους, αστυνομία κλπ...

Με πήρε και μια δημοσιογράφος για συνέντευξη και μου ανέφερε το όνομα της κ. Μπάρμπα. Της είπα ότι θα κινηθώ νομικά. Ειδοποιήθηκε από τη δημοσιογράφο (η Μπάρμπα) και σε 20 λεπτά μου ήρθε ένα μήνυμα "Συγγνώμη ήταν χιουμοριστικό". 

Αν ήταν θέμα μοντάζ ή οτιδήποτε, Δευτέρα πρωί θα είχε κάνει η ίδια μήνυση να προστατεύσει τον εαυτό της και κατ’ επέκταση εμένα.

Αναγκάστηκα να το κάνω, αμύνθηκα, γιατί εμένα ήταν καθαρά αμυντική η μήνυσή μου. Δεν είναι χιούμορ ή πλάκα... είναι πpoσβολή, ψεύδος και κακoήθεια».

Δείτε όσα είπε στον Μαρίνο Βυθούλκα.