Breaking News

Σήμερα στο Happy Traveller: Κρουαζιέρα στο Αιγαίο (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Happy Traveller" με τον Ευτύχη Μπλέτσα: Σήμερα, Κυριακή 1 Απριλίου,  στις 18:50, στον ΣΚΑΪ: Στο σημερινό επεισόδιο θα αλωνίσουμε το Αιγαίο και θα κάνουμε στάση σε τέσσερις από τους κορυφαίους και διασημότερους προορισμούς στην Ελλάδα: Μύκονο, Σαντορίνη, Ναύπλιο και Ρόδο. 

Πρώτη μας στάση, η Μεσαιωνική Ρόδος. Εξερευνούμε την παλιά πόλη, κάνουμε βουτιά έξω από τα τείχη και σηκώνουμε άγκυρες για ακόμα μια ιστορική πόλη... 

Πάμε Ναύπλιο. Το πρωινό μας βρίσκει στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Κάνουμε βόλτα στα ηλιόλουστα σοκάκια, τσιμπάμε τσιπουρομεζέδες και επισκεπτόμαστε ένα από τα πολλά μουσεία της πόλης. 

Το απόγευμα σαλπάρουμε για Μύκονο, για να ζήσουμε τη βραδινή νυχτερινή ζωή στο πιο διάσημο για τη διασκέδασή του νησί της Ελλάδος. 

Καταλήγουμε στη Σαντορίνη για να απολαύσουμε μια ολόκληρη μέρα στο ηφαιστειακό νησί στη μέση του Αιγαίου, με εκδρομή στην Θηρασιά, ανάβαση στους κρατήρες της Νέας Καμμένης και μπάνιο μέσα στην καλντέρα. 

Ένα επεισόδιο με ατελείωτες βόλτες, θεϊκά τοπία γεμάτα θάλασσα, πεντανόστιμες λιχουδιές και με διάθεση που θα φέρει το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά...