Breaking News

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τη σύλληψή της στην Αμερική (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Κορινθίου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής "DOT." και εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο γιατί κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται απειλή από αυτήν.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για το τι συμβουλεύει την κόρη της σχετικά με τα σχόλια που ακούει για τους γονείς της, ενώ παραδέχτηκε πώς ανατομικά... "προκαλεί".

Επίσης, αναφέρθηκε στα φοιτητικά της χρόνια στην Αμερική, όταν και έκανε δύο δουλειές (στο ταμείο σε ελληνική πιτσαρία και δημόσιες σχέσεις σε ελληνικό μαγαζί), προκειμένου να αντεπεξέλθει οικονομικά.

Η "περιπέτειά" της στην Αμερική είχε άδοξο τέλος, καθώς έληξε η βiζα της με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Συγκεκριμένα είπε:

«Είχε λήξει η βiζα μου και με... "έδωσε" μια κοπέλα. Μου έστειλαν χαρτί στο σπίτι, ακολούθησε σύλληψη και δαχτυλικά αποτυπώματα. Δεν με έβαλαν μέσα, ήμουν πιτσιpiκι 20 χρονών. 

Μου είπαν ποιες είναι οι διαδικασίες, πέρασα από δικαστήρια μόνη μου, δεν είχα δικηγόρο. Οι δικηγόροι είναι πάρα πολλοί ακριβοί. Γα να σου διορίσει το κράτος πρέπει να είσαι πολίτης των ΗΠΑ. 

Έκλαψα την ημέρα που μου πάτησαν τη σφραγίδα πάνω στο διαβατήριο, την ημέρα που έπρεπε να φύγω, την ημέρα που ταξίδεψα... Από την προηγούμενη μέρα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Η Αμερική είναι το απωθημένο μου».