Breaking News

Η συγκίνηση του Χάρη Ρώμα μιλώντας για τον πατέρα του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής "Τετ α Τετ" με τον Τάσο Τρύφωνος φιλοξενήθηκε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για τις επαναλήψεις των σειρών του, ενώ συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του.

Το επίθετό του είναι Ρασσιάς, ωστόσο πήρε της μητέρας του (Ρώμας). Ο πατέρας του, του είχε απαγορέψει να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του.  Ο Χάρης Ρώμας συμφιλιώθηκε με τον πατέρα του λίγο πριν τον θάνατό του.

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ περήφανος για το ότι πέρασα στην ιατρική και δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και σεναριογράφος ή θεατρικός συγγραφέας, που στην πορεία έγινα. Μετά που έκανα επιτυχία, με μεγάλη έκπληξη το αντιμετώπισε» είπε.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Είχαμε αρκετά χρόνια να μιλήσουμε κι εγώ συνέλαβα ότι κάτι δεν θα πάει καλά, από ένα μήνυμα που μου άφησε στον τηλεφωνητή και άκουσα τη φωνή του ελαφρά τρεμάμενη. Αισθάνθηκα ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα "Θέλω να σε δω, να συναντηθούμε". Κλείσαμε τους λογαριασμούς νομίζω με τον καλύτερο και τον πιο συγκινητικό τρόπο. Κάναμε βόλτα μαζί με έναν άνθρωπο που ήταν πολύ γερασμένος πια. Έβλεπα ότι οδεύει προς το τέλος κι έτσι έγινε...».

Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο που πρόβαλε το "Happy Day".