Breaking News

Κικίλιας - Μπαλατασινού: Ο λόγος που τους οδήγησε στο χωρισμό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από χθες κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Τζένη Μπαλατασινού  και ο Βασίλης Κικίλιας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Ένα μόλις μήνα πριν η Τζένη Μπαλατασινού είχε δηλώσει ενθουσιασμένη ότι βρισκόταν σε διαδικασία μετακόμισης, προκειμένου να συγκατοικήσει με το σύντροφό της...

 «Ισχύει ο χωρισμός, είναι όντως αλήθεια. Τα προβλήματα στη σχέση είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς, με την έννοια ότι υπήρχε μια διαφορετική προσέγγιση κάποιων θεμάτων, με βασικότερη αυτή της απόκτησης παιδιού» αποκάλυψε η Τίνα Μεσαροπούλου στο "Happy Day" και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων:

«Ο Βασίλης Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι η σχέση αυτή ήθελε να πάει σοβαρά και ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια. Θέλει πάρα πολύ ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά, ναι μεν υπήρχε ο έpωτας, αλλά η απόκτηση παιδιού για την Τζένη Μπαλατασινού  ήταν ένα πρότζεκτ το οποίο είχε υλοποιήσει στη ζωή της (με τρία παιδιά). 

Επήλθε μια συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού για το θέμα του γάμου και της απόκτησης παιδιού. Εκεί κατάλαβε ο Βασίλης Κικίλιας ότι έχουν μεγάλη διάσταση πάνω στο θέμα αυτό, οπότε αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να μείνουν ξεχωριστά».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Alpha.