Breaking News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι απαράδεκτο να γράφεται κάτι τέτοιο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για ακόμη μία μέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε θέμα στο Πρωινό, αυτή τη φορά με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People.

«Το δημοσίευμα που με στεναχώρησε περισσότερο είναι πως γράφτηκε ότι εξαιτίας μου κάποιοι άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους. Είναι απαράδεκτο να γράφεται κάτι τέτοιο» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«12 άτομα πρέπει να έχασαν τη δουλειά τους εκείνα τα χρόνια» είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ έχω μιλήσει με άτομα και ξέρω με ποια άτομα. Αυτά όλα έγιναν και έγιναν πολύ άγριες σκηνές. Έχει δικαίωμα ο κάθε άνθρωπος να αναθεωρεί, να μετανιώνει, αλλά, αναθεωρώ σημαίνει ότι αντιλαμβάνομαι τα λάθη μου. Εγώ με αυτό που λέει η Κωνσταντίνα δεν καταλαβαίνω ότι αντιλαμβάνεται τα λάθη της».

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει κάποια λάθη και να κάνει μια νέα αρχή. Μακάρι... Είναι πολύ γλυκιά. Εμένα αρχίζει να μου είναι πιο συμπαθής. Εγώ θέλω να είμαι ηθική απέναντι σε εμένα. Έχουν έρθει άνθρωποι και μου έχουν πει κάποιες ιστορίες. Δεν μπορώ να κάνω το Ρομπέν των Δασών και να βγω αντί αυτών να τα πω δημοσίως. Αλλά από την άλλη, δεν μπορώ να πω "Ναι, μπορεί και να ισχύει" γιατί τα έχω ακούσει».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό.