Breaking News

Παρθένα Ζωή: Επεισόδια 141 - 142

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 26/4/18 - Επεισόδιο 141: H Σάρα ακούει το σχέδιο της Μαρίνας και ενθουσιάζεται με την προοπτική που ανοίγεται μπροστά της. Ο Παύλος συμπαραστέκεται στη Ζωή, που έχει απογοητευτεί μ’ αυτό που έκανε ο πατέρας της στη Σοφία. Ο Άρης φτάνει σε συμφωνία με το Βίκτωρα, λέγοντάς του πως ο γάμος του τελείωσε, αλλά θα συνεχίσει το ξέπλυμα, αρκεί να μην πειράξουν τη Ζωή.

Ο Μάρκος ψάχνει ευκαιρία να δει τη Σοφία και να της εξηγήσει. Εκείνη τσακώνεται μαζί του και τον διώχνει, ενώ η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται ραγδαία. Η Μαρίνα πιάνει τον Παύλο και του λέει ότι ο Άρης τη χώρισε και τώρα σειρά έχει ο δικός του γάμος. Ο Άρης διακόπτει την κουβέντα, θέλοντας να μιλήσει ο ίδιος στον Παύλο…την ίδια στιγμή η Σάρα προσεγγίζει τη Ζωή βάζοντας μπροστά στο δολοφονικό σχέδιο που έστησε με τη Μαρίνα.

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 141)

Παρασκευή 27/4/18 - Επεισόδιο 142: Η άρνηση του Παύλου να δεχτεί τις εξηγήσεις του Άρη και η έντονη αντίδρασή του, φέρνει τον Άρη πάλι σε αδιέξοδο. Όλοι όμως αγνοούν πως η Ζωή έχει ήδη πέσει στην παγίδα της Σάρας και δεν υπάρχει ελπίδα να ξεφύγει από εκεί. Η Σοφία σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο παλεύει για τη ζωή της, ενώ ο Άρης υποψιάζεται τον Βίκτωρα για την εξαφάνιση της Ζωής.

Όλοι την ψάχνουν και ανησυχούν αλλά ένα mail της Σάρας σταλμένο από το κινητό της Ζωής, τους παγώνει και τους αποπροσανατολίζει. Η σύγκρουση ανάμεσα στον Άρη και τον Παύλο είναι πια αναπόφευκτη, ενώ η Σάρα απολαμβάνει την απόλυτη νίκη της πάνω στους δύο άντρες που θεωρεί πως της κατέστρεψαν τη ζωή. Η εκδίκησή της πια είναι πολύ κοντά…

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 142)

Για την αρχική σελίδα "Παρθένα Ζωή" πατήστε ΕΔΩ