Breaking News

Παντρεύτηκε για τρίτη φορά ο Richard Gere (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Richard Gere παντρεύτηκε κρυφά την 35χρονη σύντροφό του Alejandra Silva στις αρχές Απριλίου, με την είδηση να έρχεται στη δημοσιότητα μόλις το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται το ισπανικό περιοδικό HELLO!, οι δυο τους σχεδιάζουν να γιορτάσουν το γάμο τους με ένα οικογενειακό πάρτι στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη, στις 6 Μαΐου.

Το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί για περισσότερο από τρία χρόνια, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση το 2015 στην πρεμιέρα της ταινίας "Time Out of Mind", στην οποία πρωταγωνιστεί ο 68χρονος ηθοποιός.

Ο Richard Gere παντρεύτηκε για τρίτη φορά. Από το 1991 μέχρι το 1995 ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Cindy Crawford και ακολούθησε ο γάμος του με την ηθοποιό Carey Lowell, από το 2002 έως το 2016, με την οποία απέκτησαν έναν γιο, που τώρα είναι 17 χρονών.

Η Alejandra Silva είναι διαφημίστρια, επιχειρηματίας και κόρη του Ignasio Silva, αντιπροέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει και η ίδια έναν 5χρονο γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Govind Friedland, γιο του Αμερικανικού μεγιστάνα Robert Friedland.