Breaking News

Survivor: Έπαθλο με άρωμα NBA για τους Διάσημους - Σαλταφερίδου... «Στην κοσμάρα του ο Σώζων» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο γήπεδο των Μιλγουόκι θα βρεθούν σε λίγες ημέρες οι Διάσημοι, μετά τη νίκη τους με 10-6 στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Οι Διάσημοι, που κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο, θα παρακολουθήσουν από τις πρώτες θέσεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς που θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Στο τελευταίο παιχνίδι ο Ηλίας Γκότσης τα έβαλε με τους συμπαίκτες του, καθώς θεώρησε ότι δεν τον βοήθησαν, όταν η μπάλα πήγε μακριά από το καλάθι.

Στο μεταξύ, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος συνεχίζει να επιτίθεται στην Εύη Σαλταφερίδου, επιμένοντας ότι οι συμβουλές που έδωσε στο Νικόλα Αγόρου άλλαξαν τη συμπεριφορά του, κάτι που είναι κακό για την ομάδα του.

«Η συμπεριφορά της και οι πληροφορίες που έδωσε στο Νικόλα, που για μένα δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο, εκτός αν ήταν σε τελική φάση το παιχνίδι... Θα έπρεπε να πει ίσως κάτι πιο τυπικό και κάτι το οποίο δεν θα αλλάξει τις ισορροπίες της ομάδας. Από τη στιγμή που το έκανε, δεν γνωρίζω τι συνέπειες θα έχει στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Σώζων δεν έχει πια τι να πει για μένα και βρίσκει λόγους να δημιουργεί θέματα και είναι κρίμα γιατί έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα μας. Είναι στην κοσμάρα του. Δεν με πειράζει πια, το έχω αποδεχτεί» σχολίασε μπροστά στην κάμερα η Εύη Σαλαταφερίδου.

Δείτε τα βίντεο.