Breaking News

Survivor - Όλγα Φαρμάκη: «Αισθανόμουν κάποια στιγμή ότι ήμουν κλεισμένη σε μια γυάλα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Survivor Πανόραμα εμφανίστηκε τηλεοπτικά για πρώτη φορά η Όλγα Φαρμάκη, μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια των Διασήμων μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο.

«Αισθανόμουν μία πίεση μέσα στο παιχνίδι. Τα τελευταία βράδια έπεφτα να κοιμηθώ και αισθανόμουν ένα πλάκωμα και ήταν σαν να μην μπορώ να καθίσω πουθενά στην παραλία. Και οι δικοί μου, μου έλειψαν πολύ, αλλά αισθανόμουν κάποια στιγμή ότι ήμουν κλεισμένη σε μια γυάλα. Πραγματικά μου έλειπε η ζωή μου και το έξω και οι δικοί μου άνθρωποι. Οπότε όλα αυτά συναίνεσαν στο να πάρω την τελική απόφαση και να βγω έξω» είπε η όμορφη fashion blogger.

Νωρίτερα είχε τονίσει ότι χάρηκε που μπήκαν νέοι παίκτες, γεγονός που διευκόλυνε την απόφασή της, καθώς δεν θα "κρεμούσε" την ομάδα της.

Επίσης, αναφέρθηκε στο περιστατικό που τη στεναχώρησε στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μία άσπρη τούφα στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα είπε:

«Είχα ένα περιστατικό πολύ άσχημο στη ζωή μου κάποια στιγμή και με επηρέασε τόσο πολύ ψυχολογικά, στεναχωρήθηκα τόσο πολύ, που... έχεις ακούσει αυτό που λένε ότι άσπρισαν τα μαλλιά της σε μια νύχτα;... Ακριβώς αυτό το πράγμα, μέσα σε μια νύχτα... Δεν το πίστευα ότι όλο αυτό το στρες, η στεναχώρια, το άγχος θα μου προκαλούσε αυτό το πράγμα. Και ευτυχώς που ξέσπασε εκεί ο οργανισμός και δεν έπαθα τίποτα άλλο ψυχοσωματικό».

Δείτε τα βίντεο.