Breaking News

Survivor: Το πρώτο μήνυμα της Όλγας Φαρμάκη μετά την οικειοθελή αποχώρησή της (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής η Όλγα Φαρμάκη, που ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το προηγούμενο διάστημα, ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς...

H fashion blogger, από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του φετινού Survivor, βρίσκεται στην Ελλάδα από το απόγευμα της Τρίτης. Σήμερα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στο Instagram, στην οποία έγραψε:

«Ένας δύσκολος στίβος μάχης και ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο που είμαστε και να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. 

Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω ❤ Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ' την καρδιά μου για την Αγάπη σας, και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ένα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά ❤ Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει 🙏🏼...»

Ενας δύσκολος στίβος μάχης και ενα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο που είμαστε και να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω ❤Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ τη καρδιά μου για την Αγάπη σας , και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ενα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά ❤Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει 🙏🏼 . . •photo credits @yayhann #survivor2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) στις